| Jessi a întrebat:

Este pe aici cineva care ma poate ajuta sa traduc acest text din romana in engleza? Textul este:Alegerea profesiei este oarecum dificila, deoarece este pentru toata viata.In ziua de astazi alegerea profesiei nu o faci numai din placere, ci trebuie sa te adaptezi si cerintelor econimice.Eu mi-am ales profesia de economist.Ca econimist poti lucra in mai multe sectoare, ai mai multe oportunitati si cred ca este o meserie care iti poate oferi si satisfactii materiale.Cum eu sunt o persoana ambitioasa consider ca aceasta meserie mi se potirveste si ma pot descurca destul de bine in acest domeniu.

2 răspunsuri:
| vreauTotulSauNimic a răspuns:

Choice of profession is somewhat difficult as it is for all viata.In choice of profession today do not only fun, but you must adapt and requirements econimice.Eu I econimist economist.Ca chosen profession can work in several sectors have more opportunities and I think that is a job that can give satisfaction and I am an ambitious person materiale.Cum think I potirveste this job and I can do quite well in this area.

| aBunchOfSmiles a răspuns:

Da tu nu poti sa cauti un dictionar roman englez online?raised eyebrows nu vreau sa-ti fac tema pentru o funda cand tu iei un 10