Totul este posibil draga mea, traim intr-o lume in care niciodata nu stii de unde poate sa-ti apara omul drag sau prietenul pentru o viata. Viata inseamna descoperire, iubire, frumusete si soptire, este o calatorie frumoasa, plina de fericire. Îti doresc sa fii iubita!
Te poti simti atrasa de felul cum gandeste. Dar, inainte sa iti faci iluzii asteapta sa treaca de proba realitatii
Se poate din vorbe prin telefon sau pe messenger sa te simti oarecum atras de o abordare anume.
Daca vorbesti p mess...si vorbeste frumos intr-un fel te simti atrasa.
Dar uneori aparentele inseala
Normal ca se poate, pe mess, la telefon. oricum daca vorbiti pe mess cel mai indicat ar fi sa ii ceri si o poza ca cine stie cu ce stramb te trezesti ca esti atasata si simti mereu nevoie sa vorbesti cu el! Bine, daca e frumos, pastrati legatura
Nu cred ca e posibil. Chiar si virtual daca-l cunosti, tot iti poti face o parere. In schimb daca nu-l cunosti, ce te poate atrage la el?
Da. atunci cand iti pui imaginatia la contributie. de obicei cu rezultate devastatoare
Da.Este posibil sa te atraga felul lui de a gandi, modul in care vede viata, aspiratiile lui.Eu sunt de parere ca pentru a functiona o relatie este nevoie de mai mult decat doua chipuri dragalase..
DenX5400342 întreabă: