| ydaflory a întrebat:

Este posibil sa te atraga cineva pe care nu il cunosti si nu sti cum arata?

Răspuns Câştigător
Stefan
| Stefan a răspuns:

Totul este posibil draga mea, traim intr-o lume in care niciodata nu stii de unde poate sa-ti apara omul drag sau prietenul pentru o viata. Viata inseamna descoperire, iubire, frumusete si soptire, este o calatorie frumoasa, plina de fericire. Îti doresc sa fii iubita!

13 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Te poti simti atrasa de felul cum gandeste. Dar, inainte sa iti faci iluzii asteapta sa treaca de proba realitatiiwinking

| Bacemi a răspuns:

Se poate din vorbe prin telefon sau pe messenger sa te simti oarecum atras de o abordare anume.

| Silvia a răspuns:

Da, dar apoi poti sa fii dezamagit.

| User a răspuns:

Da, prin telepatierolling on the floor

mira
| mira a răspuns:

Nu este vorba de o atractie fizica ci de o stare preerotica.

| OanaG a răspuns:

Daca vorbesti p mess...si vorbeste frumos intr-un fel te simti atrasa.

Dar uneori aparentele insealahappy

| viatadecacatt a răspuns:

Normal ca se poate, pe mess, la telefon. oricum daca vorbiti pe mess cel mai indicat ar fi sa ii ceri si o poza ca cine stie cu ce stramb te trezesti ca esti atasata si simti mereu nevoie sa vorbesti cu el! Bine, daca e frumos, pastrati legaturasmug

| MidnightLady a răspuns:

Nu cred ca e posibil. Chiar si virtual daca-l cunosti, tot iti poti face o parere. In schimb daca nu-l cunosti, ce te poate atrage la el?

| Fuckin-Battlefield a răspuns:

Uneori uitam ca :Orice e Posibil.

| misiik a răspuns:

E ca si cum te-ai lovi de un zid, care nu exista.

| hax0r a răspuns:

Da. atunci cand iti pui imaginatia la contributie. de obicei cu rezultate devastatoare

| biabluey a răspuns:

Da.Este posibil sa te atraga felul lui de a gandi, modul in care vede viata, aspiratiile lui.Eu sunt de parere ca pentru a functiona o relatie este nevoie de mai mult decat doua chipuri dragalase.winking.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da! pentru ca la urma urmei...aranjezi o intalnire, va cunoaste.siii poate va indragostiti!