Depinde de tine, depinde dacă te simți mulțumit așa.
Nu cred că a fi mediocru înseamnă să fi prost, cunosc multe persoane cărora nu le place să iasă în evidență dar care au citit mult și din punctul meu de vedere sunt culte.
Dar totuși ar fi bine să îți dezvolți abilitățile și să înveți cât mai mult, să înveți să îți evidențiezi cunoștințele.
Depinde,e bine sa fi rational,sa evoluezi dar nu sa ai mofturi irationala,o aparut iphone x wow sa il cumpar sau o aparut ceva de care nu ma voi folosi in veci am sa il cumpar, nu poti fi medicoru sa te multumesti mereu cu acelasi chesti, si sa progresezi, evoluezi, sa inveti, creierul ala reptilean vrea mereu acelasi chesti dar trebuie sa isi folosesti si creierul rational, ai 86 de miliarde de neuroni in creier folosesti, dar repet nici nemultumirea nu e ok dar nici multumirea, fi rational, folosesti ratiunea, logica
E rau daca dai de persoane care sunt pozitionate peste nivelul tau de inteligenta, dar daca dai de cei ca tine, mai slabi dezvoltati intelectual,, nu e nicio problema, caci 'cei care se aseamana, se aduna'.
Stii ce e si mai rau?
sa fii agramat
asa ca pune mana si evolueaza, dezvolta-te din toate punctele de vedere
Nu e rau. Adica uita-te la cei care ti-au raspuns. Ti se pare ca o duc rau?
E ca si cum ai intreba de ce e rau sa fii prost.Pentru ca o persoana mediocra e limitata.Ea se situeaza undeva la mijloc.E comuna.Nu iese in evidenta cu nimic.Mi se pare aiurea sa traiesti viata ca fiind o figura nesemnificativa.Macar prin ceva sa te evidentiezi.Si e si mai rau ca persoanele mediocre de accepta asa cum sunt.
Sii, daca asta nu te incurca, atunci de ce nu, asta e alegerea fiecarui, Dar eu cred cai rau sa nu te evedentiezii cumva, sau sa fii obisnuit