Poate ca daca nu ar fi avut atatea fite de vedeta in creierul ala(asa cum au mai toti fotbalistii de pe la noi) si poate ca daca ar juca fotbal din pasiune, nu pentru bani, ar fi fost cat de cat renumit.Si-asa e renumit datorita "dublei" in domeniul anabolizantelor.Nu stiu, oare va lua sfarsit vedetismul asta vreodata? Ca Nadia Comaneci a luat 7 de 10 la Mondiale si tot nu o vad asa de infumurata, ca Hagi e cunoscut in toata lumea pentru fotbalul de calitate, ca Ilie Nastase face Romaniei reclama alaturi de ceilalti doi pe toate posturile tv din Europa...Mai nou, pana si cei care joaca fotbal la amatori vor maseori sau mai stiu eu ce.Pai se poate? Un om constient de actiunile sale nu poate declara ca mama i-a cumparat pastile de slabit.Pai eu ca si jucator profi nu stiu ce am voie si ce nu? Daca tot se stia cu musca putea fain frumos sa se retraga.Eu lucrez la o casa de pariuri in Germania si zilele astea m-au omorat clientii cu intrebarile.Pai ce, e vina noastra, a contribuabililor, ca suntem inarmati pana-n gat cu vedete?!
A ajuns departe si asta e bine.Insa i s-a cam urcat la cap.Pacat de el, e un fotbalist mare!
P. S. Sper ca nu e vinovat si de data asta!
Adrian Mutu un personaj cu fite in sportul romanesc, numai banii l-au adus in aceasta situatie si ideia ca, cine sunt eu, ati auzit de mine? În viata nu trebuie sa dai cu piciorul in norocul tau, sa nu te crezi un zmeu, invata sa traesti cu picioarele pe pamant pentru ca numai odata in viata stai cu norocul fata-n fata. Referitor la intrebarea ta pot sa spun ca a fost un personaj benefic in fotbalul romanesc, sa recunoastem ca prin talentul lui nationala Romaniei a castigat multe meciuri si multi adversari s-au temut de valoarea lui.
Pentru fotbalul romanesc nu a facut nimic. Ramane un idol pentru unele fete aflate la pubertate.
Eu cred ca este un fotbalist valoros in general, iar lumea nu ar trebui sa se mai ia atat de mult de viata lui personala, pe care presa are grija sa o prezinte ca fiind una depravata. nu cred, de afltfel, ca i s-a urcat la cap sau ceva de genu. sau daca i s-a urcat la cap, bravo lui, isi permite. in opinia mea, eu cred ca cei care sunt impotriva succesului sau vor sa ii strice imaginea, de asta apar si declaratiile menite sa il defaimeze. dar in rest, este un fotbalist fff bun si chiar il apreciez.
Pacat ca toate televiziunile si oameni fotbalului pun accent mai mult pe cea ce e gresit in loc pe cea ce a cladit un jucator.
Da Adrian Mutu este si va ramane un personaj benefic fotbalului romanesc.
Orice om greseste, asta nu inseamna ca trebuie condamnat.
Adrian Mutu este un bun fotbalist, dar consider ca o mare parte din faima lui se datoreaza mediatizarii fapt ce mai mult ia daunat.
Cu siguranta este o personalitate engimatica in lumea fotbalistica si va face mereu cinste Romaniei datorita calitatilor fobalistice. Din pacate a avut si probleme de imagine, de multe ori din vina lui dar si amplificate de presa.
@cei care au raspuns cu "da". V-ati uitat vreodata la meciurile de fotbal in care a jucat Hagi? La fazele de gol, la pase, la driblinguri, la comentariile profesionistilor din lumea intreaga? Stiti ce e ala fotbal de calitate? Stiti ce au primit cei de la Steaua cand au luat campionatul? Un video.Si erau fericiti.Nu jucau fotbal pentru zeci de mii de euro. Jucau din pasiune. Enumerati cativa jucatori pasionati de ceea ce fac si nu de banii pe care ii castiga.