Deci nu-i stii ce intentie are.Pai poate chiar te place daca ai spus ca este un baiat de treba si destul de dragut. Dupa parerea mea eu cred ca te place.Dar trebuie sa te gandesti inainte de a te apropia mai mult de el ca iti poti rani sentimentele oricum iubirea incepe cu un risc pe care toti trebuie sa ni-l asumam. Bafta!
Pfff .Ce poveste amuzanta .Da, eu cred ca te place. de ce nu? Adica baietii nu sunt amabili asa.de plictiseala.
Cine poate stii ce este in capul lui.Cel mai bine ar fi sa-l intrebi daca te place sau daca de fapt se joaca cu tine.Dar stiu ca metoda asta nici o fata nu prea o adopta.O alta solutie ar fi sa te apropii de el, sa vorbesti ca o simpla amica, sa gasesti interese comune ...astfel poti sa-ti dai seama cat de cat ce fel de baiat este.
E un baiat de treaba si dragut. doar ca dc o face asa pentru ca el nu ma cunoaste ppoate din ce i-a spus colega lui si cea mai buna prietena a mea si nu stiu ce sa mai cred.nu pot sa stiu ce se afla in sufletul lui
Asa-s baietii stai calma ca nu este nimic care sa-i dai importanta vor fi multi ca astia
Emilia19 întreabă: