Buna.
Eu zic sa nudespari o perche ce se iubesc maibine cauta altul si daca ai face ata nue bine, dar mai bien daca te pui tu in locul lui sa cezi cu este, ca sunt de acord ca e frumos dargut simpatic sau cum vrei tu sa-l chemi dar nu e frumos din partea ta sa faci acest lucru.
Primul lucru care mi-a venit in minte a fost :"ce tie nu iti place altuia nu ii face!". Pai, hai sa zicem ca il desparti dar crezi ca nu vei putea pati la fel? Nu vreau sa crezi ca te acuz dar clar ca ii vei face rau prietenei si poate si lui. Ar fi posibil sa regrete acum sau mai tarziu.((nu te-am ajutat sa il cuceresti, am vrut doar sa te mai gandesti daca e bine sa faci asa ceva ).
Daca faci un rau, raul se va intoarce la tine. Roata se intoarce in permanenta, asa ca, bine faci, bine gasesti...
Tu chiar il iubesti? Daca l-ai iubi nu tilai dori doar pentru tine.Lai lasa sa fie fericit. Daca nu te iubeste de ce nu iti caut si u pe cineva care sa te iubeasca.Ai grija ca roata vetii este rotunda!
Daca o paraseste pe prietena lui pentru tine la fel vei pati si tu GARANTAT, pentru ca asta e caracterul omului si dupa ce se plictiseste de tine la fel vei pati.
Angel_3284 întreabă: