anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este un blestem sa ai faima si sa fi urmarit peste tot?

19 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Depinde la cine te referi.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Da, să nu ai intimitate, să nu te simți liber să faci nicio mișcare neobservată și să fii expus și criticat la orice pas sună oribil, cred că dezvolți paranoia în timp.

| anonim_4396 explică (pentru supadeceapa):

Cum fac sa scap, spune-mi te rog? Am facut pact cu diavolul in 2015 si de atunci nu am mai putut sa dorm.

| Dismally a răspuns:

Nu, este un lucru pe care ti-l asumi, cand vrei sa fii "persoana publica" trebuie sa te gandesti si la consecintele negative pentru ca nu vei scpa de ele.

| LordCristobal a răspuns:

Nu,nu e un blestem.
Blestemele nu exista in realitate si sunt baliverne pentru copii.
Atunci cand esti faimos automat o sa fii urmarit peste tot e o consecinta normala in urma unei alegeri.
Daca esti faimos estk urmarit de mai multe tipuri de persoane:
1.Admiratori
2.Guvern,politie sau alte structuri de ordine ale statului.
3. Potentiali dusmani care te urmaresc si care sunt pregatiti sa iti discrediteze orice miscare.

| DeMicUnCălător a răspuns:

Este un preț, dar nu un blestem

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Https://youtu.be/OPxktlHjKEU

https://youtu.be/O1pfaub32-c

https://youtu.be/gOMhN-hfMtY

https://youtu.be/aSLZFdqwh7E

Si asta e doar ceea ce se vede la suprafata... doar varful icebergului!

| StrongHeart a răspuns (pentru anonim_4396):

Te rog frumos sa imi raspunzi in cuvinte ca nu sunt un robot A.I sa imi transmiti linkuri.
Spune-mi parerea ta, nu parerea altora.

| anonim_4396 explică (pentru StrongHeart):

Nu trebuie sa fi robot ca sa vizionezi niste videoclipuri / documentare happy

Ei na

Pentru ca tot ai dorit un raspuns la intrebarea ta... https://www.tpu.ro/......e-michael/
acesta este un raspuns mai vechi de al meu de pe un alt cont.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Raspunsul " castigator" a fost raspunsul meu.

Chiar daca nu ai vizionat documentarul mentionat in intrebare si nu ai habar de acest caz, raspunsul meu de acolo raspunde 100 % intrebarii pe care ai pus-o!

Cunosti cazul & ai urmarit documentarul?
Esti fan sau antifan ( sau nu te intereseaza ) MJ?
In caz ca nu l-ai vazut iti recomand si documentarul, robotelule happy

Michael Jackson nu a fost un nenorocit de pe.dofil. Pleaca in *** de aici

Ai inteles gresit! Eu nu am sustinut sau afirmat nicidecum ca el ar fi fost sau nu a fost un pedofil!

De fapt, eu am ramas mereu cu INTREBAREA " cine a fost cu adevarat omul din spatele mastii"? de aici procentele de 50/50!

In copilarie, eram o mare fana a muzicii sale si am ramas o fana pana in zilele de azi, doar ca, stiind ca superstarurile sunt si ei DOAR OAMENI, ei bine, niciodata nu mi-am permis sa fiu o fanatica / adica o fana obsedata a ceva sau cuiva, adica un om incapabil de analiza din cauza admiratiei pentru cineva!

Dupa cum am explicat in acel raspuns, a fi " fanul " cuiva sau a fi " antifanul" cuiva duce cam spre aceeasi directie! ( nefiind pusa o limita clara a nebuniei! )
Fanii & antifanii au un lucru in comun ambii pot sa distruga viata superstarului/ vedetei!

Si ca sa raspund si mai exact intrebarii tale, tie ti-ar placea ca lumea sa vrea sa profite de pe urma faimei si a bogatiei tale daca le-ai detine? Dar sa te urmareasca PRETUTINDENI pentru ca cica te iubesc?!
Mie viata de vedeta mi se pare sincer pe cat de frumoasa / realizata pe atat de trista! ( blestemul constand tocmai in faptul ca devii " proprietate publica" si e aproape imposibil sa redevii " proprietate personala / privata"! Viata de vedeta e facuta, cred eu doar pentru cei cu un psihic puternic!

Asa e, era si el un copil inocent in suflet si de aceea ii placeau atat de mult baieteii incat isi impartea patul cu ei. Si nici faptul ca dadea bani si cadouri familiilor copiilor cu care se asocia n-are de ce sa iti dea ceva de banuit.

Am vazut leaving neverleand, obisnuiam sa fiu un acuzator al lui MJ pentru ca asa am fost manipulat sa cred. Omul ala n-ar fi ranit o musca.
Omul ala a fost castrat de parinti, de tatal lui, mai exact ca sa aiba o voce muzicala.

Sau poate ca tu esti un copil care a stat prea mult in fata televizorului si ai ajuns sa crezi asta. Obisnuiam sa cred ca tine, acum sunt convins ca a fost nevinovat.

A fost castrat de tacsu' si l-au supt de bani toti jurnalistii si toate sursele media. Hai povesteste-mi cum viola baieti, cand cantece lui ma fac sa plang pentru ca stiu ca a suferit mult.
Esti cam insensibil.

Cum adica " castrat " de parinti?!
Si cum adica castrat ca sa aiba voce? laughing