| Alëxąndŕą a întrebat:

Este urgent daca aveti nepotei, nepotica, fi, fici etc nu ii mai lasati singuri se poate intampla ceva daca ati vazut stirea se fura copii pentru organe in buzunar cica se pune un bilet bani pentru inmormantare si in gura 5 milioane nu credeti? s-a intamplat sub ochii mei eram cu o verisoara de 6 ani intr-un parculet si venisa o masina neagra si au zis sa vina sa le dea ceva si eu am zis stai langa mine si s-a dus niste copii si leau bagat in masina si au fugit si era o femeie care plangea nu erau multi copii 2 nepotei cred eu nu mai ies din casa decat cu mama sau tata si nu ma dezlipesc de mana ei uni zic ca sunt fraiera ca fac asa dar sa creada ce vor ca mie nu imi pasa

5 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Bravo! Asa sa faci! Nu te lua dupa gura la alti copii! Asculta parintii! Ei au grija de tine.

| emima a răspuns:

Da am auzit si eu stirea... parintii tai iti dau un sfat bun sa nu mai pleci singur...

| emima a răspuns:

Aha scuza-ma ca am zis singur trebuia singura...

| NoNameJunior a răspuns:

Este bine ceea ce faci! este periculos chiar daca te-ai duce la magazin(singura).

| Shatzie a răspuns:

Daaa...ai mare grija ca esti in pericol de moarte; nu iau astia decat copii analfabeti. Asa, ca tine. Si prosti.