Probabil aţi avut nişte musafiri nocturni.
De ce nu-ţi întrebi pentru început părinţii, prietenii?
Eu cred ca nu ar trebui sa te ingrijorezi.Probabil a fost vantulAsa se intampla cand nu o incui, stiu pe propia-mi piele.
Poate aveti vecini cu prostul obicei de a deschide singuri usa daca nu li se raspunde.Sau iubitul tau n-a inchis-o bine.Un eventual hot va,, speria,, portofelul,,.Nu te mai framanta.
Si crezi tu ca Mama Omida e aici pe site ca sa ghiceasca? Sau suntem detectivi sa investigam?
Invata sa inchizi usa in fiecare noapte, indiferent cu cine te culci. E mai importanta securitatea, decat sexul. Cel putin pentru mine... Acum depinde de fanteziile fiecaruia. Poate ca unii prefera sa si-o traga cu usile deschise. Cine stie?!
Daca nu ti-a disparut nimic (cheile, banii.) inseamna ca iubitul tau a lasat usa deschisa.
Ai verificat geamurile? Poate au fost deschise si era curent.....cine stie se poate intampla la oricine xDxD asteapta sa vezi ce se mai poate intampla si noptiile urmatoare xD
Nu trebuie sa te sperii, poate cineva a aapasat pe clanta in toiul noptii si..asta a fost daca nu v-a disparut nimic.e ok altdata fiti siguri ca ati inchis usa!
Eu cred ca iubitul tau a lasat-o asa....si daca nu ti s-a furat nimic fi fara grija dar daca ti se mai intampla asta...atunci sa te panichezi!
AlexandraAle121 întreabă: