Vaccinul este un produs care stimuleaza imunitatea corpului, in cazul vaccinului antigripal imunitatea impotriva gripei. Daca tu ai baut alcool chiar cand iti era stimulata imunitatea inseamna ca fara sa vrei te-ai imunizat impotriva alcoolului. Ce inseamna asta? Data viitoare cand vei bea alcool corpul il va considera non-self (va crede ca este microb) si-l va ataca. Problema este ca alcoolul va fi deja in tine si practic corpul se va autoataca. Tu vei simti asta ca si cum ti s-ar umfla gatul, dar daca nu ajungi in decurs de 5 minute la camera de garda este posibil sa nu mai poti respira. Fenomenul este frecvent intalnit dar doar la medicamente si se numeste SOC ANAFILACTIC. In cazul tau a aparut la alcool pentru ca ai baut chiar dupa ce ti-ai facut vaccinul. Tu de ce credeai ca scriu aia in prospect cu rosu fosforescent NU BETI ALCOOL la medicamente, de distractie? Oricum, raspunsul meu este ca nu vei pati nimic pentru ca acum iti creste imunitatea la alcool, dar in decurs de doua trei luni, dupa ce titrul anticorpilor anti alcool va creste si corpul tau va fi imunizat la alcool risti sa o patesti daca te mai atingi de bautura. Practic, ai capatat o alergie teribila la alcool. Partea proasta este ca daca virusul gripal isi schimba compozitia de la an la an, alcoolul ramane acelasi, deci tu odata imunizat acum, vei avea alergia asta la alcool TOATA VIATA. Deci atata vreme cat nu bei alcool, traiesti ca si cum n-ai avea nimic si ramai in viata.
Toata viata de la un shot?
Fenomenul se cheama SOC ANAFILACTIC, mai citeste pe net despre el. Odata ce faci SOC ANAFILACTIC la un produs singura sansa sa supravietuiesti este sa nu te mai atingi de alergenul care-ti da acest fenomen, in cazul tau alcoolul din tequila. Dar sunt sigur ca ai mai vazut in filme personaje alergice la alune, la capsuni, etc. Este acelasi lucru doar ca tu te-ai "alergizat" artificial cu ajutorul vaccinului, fara sa vrei. Mai citeste pe net despre SOC ANAFILACTIC, dar eu n-as risca. Se moare de la asta.
Dar de fapt nici un shot n-am baut am baut foarte putin conteaza cantitatea? te rooog ajuta-ma nu cred ca se intampla asta zi-mi tot ce stii te implooor.
Http://www.evenimentul.ro/articol/socul-anafilactic-o-reactie.html
Asta este un link in care nu vorbesc eu, vorbeste un conferentiar doctor (preda la facultatea de medicina) despre fenomen. Vei vedea ca nu conteaza cantitatea. De-aia cei care au alergie la alune spre exemplu pot muri mancand produse care aparent n-au alune cum ar fi o inghetata cu vanilie. In procesul de fabricatie se folosesc si urme de alune si sunt obligati prin lege sa scrie ca POATE CONTINE URME DE ALUNE (de ex). Asta inseamna ca oricat de putin ai baut, raspunsul imun va veni brutal data viitoare cand vei mai bea. Dar nu fi speriat, tot ce trebuie sa faci de acum inainte este sa nu bei alcool DELOC, nu mi se pare ceva de speriat... Funda?
Cica mai vrei si funda dupa ce mai mintit in halul asta am fost la spital nu are nici o legatura cu socul anafilactic ala se face de la albine si medicamente nu are legatura am si baut sa vad daca se intampla ceva si nu s-a intamplat nimic...ai grija ce aberati mai comentezi la intrebari legate de medicina.
Lol! Pai asa iti trebuie daca bei la 13 ani shot-uri de tequila!
Deci nu e adevarat nimic din ce ai zis?
DeeaVonP întreabă: