anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este vreun copil sub 16 ani care nu are haine, incăltăminte pentru la scoală?

Răspuns Câştigător
| StoicAnalysis a răspuns:

Uite o idee: Dupa ce gasesti copilul/copiii, il intrebi ce are nevoie pentru scoala, notezi totul pe caiet, te duci pe un site de haine si de rechizite, cumperi totul de pe lista si pui curierul sa se duca la adresa copilului. In felul asta copilul primeste ajutorul, si tu stii exact ca banii s-au dus unde trebuie. big grin

6 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Mergea si la categoria cauze nobile, dar poti ajuta la orice casa de copii din orasul tau daca asta e intentia ta.

| dullcat a răspuns:

Unde sa fie? In ce oras?

| DeMicUnCălător a răspuns (pentru dullcat):

Orașul nu contează. poate fi oriunde in Romănia.
Să fie un copil care intr-adevăr este nevoiaș, fata sau băiat n-are importanță. Îi pot aduce o bucurie. pe care eu n-am primit-o la vărsta aia.
Vreau ca pe 15 septembrie cănd intră in clasă. să intre cu fruntea sus.
Să-și aleagă singur hainele și incălțămintea, Mie să-mi spună doar căt costă și modalitata să-i trimit banii.
Nu place să arunc banii pe geam. Am nevoie de dovezi că bani se duc unde trebuie

| StoicAnalysis a răspuns (pentru DeMicUnCălător):

Uite o idee: Dupa ce gasesti copilul/copiii, il intrebi ce are nevoie pentru scoala, notezi totul pe caiet, te duci pe un site de haine si de rechizite, cumperi totul de pe lista si pui curierul sa se duca la adresa copilului. In felul asta copilul primeste ajutorul, si tu stii exact ca banii s-au dus unde trebuie. big grin

| Fatamuntilor a răspuns:

Sunt destui!

| sammie a răspuns:

De obicei statul acum mai da si bani pentru asa ceva si nu prea mai exista copii care sa stea desculti sau cu stomacul gol cand se baga la somn. Mai sunt si oameni d-astia buni care mai dau haine care le raman mici copiilor lor. Eu de ex mai dau din ele cand vad ca raman mici, ca oricum nu mai am ce sa fac cu ele. ( eu inca mai cresc si imi raman hainele mici ) Si sa stiu ca copiii aia sunt bucurosi, imi face si mie ziua mai buna.