Ajut prietenul meu sa duca batrana la masina dupa care o duce..pleaca sa isi faca treaba iar eu raman cu femeia\barbatul viselor mele.Funda?
Pai odata ce sunt cu masina, si fiind intr-o statie de autobuz, o iau in masina pe batrana bolnava si pe prietenul grabit(care asteapta autobuzul), lasand-o pe femeia vietii mele sa mearga cu autobuzul, cai mai ieftinNu stiu
OK uite raspunsul meu: Ii imprumut masina prietenului meu cel mai bun si il rog sa o duca pe femeia bolnava la spital in timp ce eu raman sa astept autobuzul impreuna cu femeia vietii mele.
Eram doar curios daca o sa gaseasca cineva raspunsul asta...intrebarea asta i-a fost pusa unui prieten la un interviu pentru un loc de munca si a raspuns asa.
Vorbesti serios?
Pai ce loc de munca implica o batrana bolnava, femeia vietii sale si cel mai bun prieten? Sunt tare curios!
Da vorbesc foarte serios...presupun ca intrebarea i-a fost pusa pentru ai testa modul de gandire si abordare a problemelor.
Pai si cu ceilalti doi ce faci? Oricum ai raspunsul mai sus.
Stai calma...ti-am dat-o cu ce-a mai mare placere.E decizia mea daca o meriti sau nu.Si dupa cum vezi o meriti.