Da,sigur,haideti sa stresam si mai mult elevii, poate asa vor lua note mai mari la bac.Mi-e sila...
Mai mult ca sigur sunt stiri false sau cel putin nu se vor aplica vreo data, daca ministerul ar vrea ca elevi sa invete matematica romana si ce mai e, in primul rand ar marii salariile profesoriilor sa aiba un motiv sa se implice, la ce salari sunt acum nici nu se complica cu elevii sa inteleaga, de asta e si promovabilitatea la bac asa cum e, sa nu mai vorbim de conditiile in care invata unii elevi.
Măcar weekend-ul să ni-l lase, e o ironie, e prea multă oricum, mai ales pentru cei cu naveta
Nu,nu sunt de acord.Si asa se face mult prea multa scoala in tara asta ce da sa cada.
Bafta!
Nu. Este o tâmpenie, dacă vrea să învețe, să învețe. Dacă vrea să ajungă un prost, să ajungă un prost. Ministerul EDUCAȚIEI este un nimic acum. Dacă nu-l interesează pe elev așa ceva, de ce să se ducă? Matematica de clasa a 9a mai ales sau a 10a mi se pare o aberație, nu pricep cu ce te-ar ajuta.
Era o intrebare T(e)PU(ista).Cum si nu tot ce apare la stiri e si adevaratVa caliti voi pana nu se umple si internetul de informatii cu scop dezinformant
Este mai mult o chestie de psihic daca vreau imi place scoala daca nu vreau nu imi place. Ce vor ei sa faca ar convinge aproape toti copiii sa mearga spre a doua varianta ( nu imi place ) si asta ar face din generatiile urmatoare niste generatii de analfabeti ( homo- google )