Întrebare recomandată | PedoBarbie a întrebat:

Eşti de modă veche?

Răspuns Câştigător
| faramatania a răspuns:

Pentru mine"moda"veche(stricto senso), pare de-a dreptul amorțită. Categoric n-am fost în aceste tendințe niciodată, iar Mileniul III, nu mă dezarmează.În alte privințe, da, chiar am fost de modă veche, și iarăși, grație acestui mileniu III - care adoptă aceste vechi principii, precum o noutate - rămân în trend.Și toate acestea la modul cât mai simplu și natural, fără veleități de niciun fel.

36 răspunsuri:
| Qinz a răspuns:

Creca da. nu-mi plac cluburile, nu-mi place sa fumez, nu-mi place sa beau nu-mi place sa fiu''smecher''.
Hm. se pare ca sunt un copil imbatranit inainte de timp.

| mgtow a răspuns (pentru Qinz):

Atunci nici femeile nu-ti plac la cati nesimtiti le-au tras in pat banuiesc, si eu sunt comunist in legatura cu asta de aia am decis sa raman singur din vina asta si scarba care o am, nu fumez si nu beau deloc sunt de treaba dar problema e ca lumea e dusa rau cu capul si ne afecteaza pe noi asta pentru ca nu stim cine e acea persoana care coincide cu noi, noroc.

| IMC90 a răspuns:

Defineste moda veche... La unii, moda veche este moda anului 2011

| Delicacy a răspuns:

Nu adopt nici un fel modă.

| HellGirl666 a răspuns:

Bună.
Uneori. ☺

| sebikboss a răspuns:

Nu.

| AndyLavy a răspuns:

Pentru unii da, pentru altii nu. nu prea ma intereseaza sa ii copiez pe altii. sunt si ma port asa cum imi place, cum consider. nu ma imbrac sau adopt un anumit comportament doar pentru ca asa face toata lumea, mi se pare o aiureala.

| papusica987 a răspuns:

Clar nu!

| Ghost89 a răspuns:

De acord cu voi doi. Si eu trec prin aceeasi chestie. Nu beau,nu fumez,urasc discotecile,iar lumea a cam luat-o razna cu stilul asta pitiponc/cocalar, toti se dau mari si tari, dar cand ii ai in fata ta, fac pe ei de frica. Unde a disparut respectul? Dragostea? Toate astea? Viata ia intorsaturi ciudate, ar trebui facut ceva.

| papusica987 a răspuns (pentru Qinz):

Nu inteleg ce legatura are fumatul si consumul de alcool cu faptul ca esti ''de moda veche'' ce inainte nu se consumau?laughing

| Viorel_Gabriel_1993 a răspuns (pentru IMC90):

>)) mosule ce tanar esti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.

| MasterOfTheDarkArts a răspuns:

Nu adopt nici un fel de moda.ce e la moda ca moda trecewinking..prefer sa adopt propriul stil..sa ma port cum imi place si cum ma aranjeaza

| CrazyTeenager a răspuns:

Nu, sunt un gagiu' de mileniul 3 laughing, sunt eu insumi nu ma las caracterizat dupa un anumit trend, eu stabilesc moda cool.

| PotatoMustDie a răspuns:

Da si Nu.

| unknownn a răspuns:

Daaaaaaa, si caRei problemA>?

| NagatoTenseiHD a răspuns:

Da tu esti de moda noua? smug

| Cartitza a răspuns:

Nu...
Funda?

| Ƨirenia a răspuns:

Pentru mine moda nu există.

| Paull18 a răspuns:

I´m old school, but up to date! laughing

| kitty00 a răspuns:

Adică? Ce modă? Ce înseamnă moda veche?

| RoseOfTheFire a răspuns:

Nu chiar.

| stefania25 a răspuns:

Ciudata intrebare...straight face

| positivity a răspuns:

Mă uit cu disperare la muzica de acum câțiva ani buni, şi la muzica din zilele noastre. Ascultă-le, şi vezi diferența.
Adevărul este că oricât ai nega, lumea s-a schimbat, într-un mod nu foarte bun. Copilăria unui copil este distrusă de melodii cu text vulgar, de înjurăturile auzite la orice colț de stradă. Plus de asta, a fi șmecher/ piţipoancă, este la ordinea zilei.
Nu am prins vremurile vechi, nu ştiu cum se purta lumea atunci, dar cu siguranță mult mai bine decât acum.
În principiu, da, sunt de modă veche.

| yoi434 a răspuns:

NU

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde.daca e sa fac diferenta dintre vechea generatie si EU, atunci ei sunt impotriva homosexualismului, eu nu, lor nu le place new fashion, mie-clar ca da ca si la toata generatia noastra

| vali1985 a răspuns:

Nu.

| cristi202 a răspuns:

Da, pe-aproape

| Ionela_Suvei_1998 a răspuns:

Nu

| KristalPop a răspuns:

La concepţii, da.
Nu pot ţine pasul cu schimbările, progresele tehnice,...
Îmi place să mă port aşa cum sunt eu de fapt, nu cum ar trebui să fiu.
Nu fac ceva anume pentru că este modern, ci pentru că îmi place.
Deci, da, sunt de modă veche.