| Robert160 a întrebat:

Ești femeie sau bărbat?
Ce părere ai despre tine?
Ce părere ai despre bărbați/femei?

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Un tanar in floarea vietii intre 20 & 30 de ani. Parere laughing o duc bine in viata no stress si nu inselat nici fraierit de nimeni. Am o parere proasta de femei, le place bautura fac copii inainte de 18 ani si sánt cűrve (asa e traditia in tara unde stau).

| GdX a răspuns:

Barbat, o duc bine fara griji prea mari pe cap. Imi plac femeile. Despre barbati nu ma pot pronunta.

| RAY a răspuns:

Bărbat
cea mai buna parere care o am despre umanitate, fiind mizantrop
plin de zdrente,curve,tarfe,ipocrite,mincinoase, macar cu ceva suntem in fruntea UE,cu curve,despre barbati =multi sunt sclavi vaginali,fraieri,prosti,indioti, tampiti, prosti care considera femeia un fel de zeita, imi este scarba de masculi de astia, sau de indioti care prefera zona prieteniei

| OldSoul a răspuns:

Sunt barbat.
Sunt chipes, inteligent, dar modest.
Barbatii-s misto, femeile sunt si ele misto, dar mai putin ca-s excroace.

| Sofer a răspuns:

Părere asa și asa despre mine.

| RainmakerX a răspuns:

Ești femeie sau bărbat?
Barbat.

Ce părere ai despre tine?
O parere foarte buna.

Despre barbati - exista o multime de jeguri care imi provoaca scarba, care nu au idee cum trebuie sa se comporte sau sa actioneze in diverse situatii. Exista totusi si barbati pe care ii admir datorita calitatilor pe care le au sau lucrurilor pe care au reusit sa le faca/dobandeasca.

Femei - la fel ca la barbati numai ca partea cu admiratul e ceva mai mare laughing Exista fete care poti sa spui ca sunt ingeri dupa aspect + comportament dar si exemplare care parca au iesit din padure.

| sofisis a răspuns:

Sunt femeie. Am o parere ok despre mine. Sunt realizata pe toate planurile pana la 30 de ani deci zic ca o duc bine laughing
Nu am o parere generala despre barbati. Fiecare are dreptul la judecata individuala.

| DominikCampbell a răspuns:

Bărbat.Am o părere foarte clară despre mine.Nu fumez, nu beau, nu fac sex, îmi văd de școală (am 17 ani).În general, nu sunt genul care înșeală, am o înălțime decentă dacă aș putea zice.
Și la femei, nu este nici o greșeală legată de ele, mă refer la cele 10% care încă au capul pe umeri, și nu se taie pe mână ca să se sinucidă pentru orice prost.