| chiftelutacrocanta a întrebat:

Esti fericit? Ce te bucura in acest moment? Esti suparat? Ce te supara in acest moment?

22 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Sunt fericit pentru ca sunt sanatos si simt ca traiesc viata din plin,, cu toate necazurile pe cap, dar stiu sa nu pun suflet la ele!

| T0T a răspuns:

Pot spune că nu sunt fericit e îndeajuns.

| Drimmero a răspuns (pentru T0T):

Stai sa vezi de sambata cum iti tai venele,, abia astept!

| T0T a răspuns (pentru Drimmero):

Atunci o să revină starea de fericire.

Te vei bucura pentru Arsenal, chiar tu?

Mă voi bucura când o să bocești în fața monitorului iar eu o să îți spun "Tunurile s-au defectat".

Ce vorbesti, abia astept sa dea Ozil o pasa prin toata defensiva voastra uzata care o sa vina fix la Sanchez si il executa pe De Gea,, parca il vad pe Murila cum isi baga unghia-n gat.

Cu cât ne apropiem, cu cât devii mai entuziast, ai grijă că nu e bine, șocul va fi mai mare.

Singura emotie pe care o am este ca acolo este Murila si in meciurile cu Arsenal s-a motivat mereu,, iar W0nger si-a luat-o-n mufa, insa de data asta jucatorii vor face diferenta de partea tunara.
Batem iar cu 2-1 ca in Fa Cup la diavoli acasa/

| Mayhem666 a răspuns:

Nu sunt nici fericit, dar nici suparat, sunt ok.

| Florentina9210 a răspuns:

In urma cu 4 luni, am lasat supararea si stresul in urma, definitiv.
Fericita, sunt! Desi ma simt aiurea, deoarece nu am mai cunoscut acest sentiment pana acum.

| DenisaNicoletaG a răspuns:

Sunt obositaaa sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt dezamagita de mine pentru ca sunt prea entuziasmata si optimista si *bam* viata imi da un pumn si ma trezeste la realitate.

Tu cum esti?

| August99 a răspuns:

Nu sunt nici fericita nici suparata. am momente in care parca ma supara ceva dar nu stiu ce sad

Răspuns utilizator avertizat
| August99 a răspuns (pentru chiftelutacrocanta):

Cam asa ma simt cum ai zis. cand sunt singura ma simt trista si cand sunt cu prietenii ma simt mai bine dar sunt si alte motive pe care cred ca mintea mea le exagereaza putin si din cauza asta ma simt prost. Oricum eu incerc sa fiu pozitiva si continui sa imi ocup timpul cu ceva. Multumesc pentru sfat

| MeForeverAlone a răspuns:

În acest moment mă bucură faptul că trăiesc, că am am șansa să fac tot ce-mi doresc în această viață, că am o familie cât de cât bună și că sunt genul de persoană care nu se va lăsa călcată în picioare.
Și totodată în acest moment mă supără faptul că în lumea asta nu poți avea încredere în nimeni, până și persoanele despre care credeam cu toată tăria că nu se vor schimba, s-au schimbat. Până și cei pe care îi consideram adevărați prieteni au încercat să mă tragă și pe sfoară. Vorba aceea:,, Când ai așa prieteni la ce-ți mai trebuie dușmani?"
Oricum, eu cred că trebuie să le zâmbim celor care ne vor răul, să le arătăm cât de puternici suntem și să trecem prin viață ca niște învingători!

| Ganea_Marian-Dumitru_1972 a răspuns:

Ma bucura faptul ca sunt sanatos.

| mbncf a răspuns:

Nu sunt nici fericită, nici supărată, e pur și simplu o stare de indiferență.

| Drimmero a răspuns (pentru mbncf):

Esti cine cred eu?

| Drimmero a răspuns (pentru mbncf):

Se pare ca te confund...

| mbncf a răspuns (pentru Drimmero):

Nu-i nimic big grin

Întrebări similare