anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Esti frumos/frumoasa? Ce te face sa crezi asta? La ce iti foloseste?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Toata viata am crezut ca sunt urata. Acum ma vad foarte frumoasa, ma simt superba. Sotul meu m-a convins ca as fi, privind-ma astfel.

21 răspunsuri:
| Barajag a răspuns:

Nu ma cred frumoasa, dar nici urata, de fapt frumusetea interioara conteaza daca stau si ma gandesc bine sau nu e asa? deci uite-ma asta suntbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Is stramb, ghebos, urat, vai de steaua meahappy
La ce imi foloseste...cateodata mai conteaza si aspectul fizic.
Nu mult, dar conteaza.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Imi place ca intorc toti fraierii ochii dupa mine...

| Aurelia a răspuns:

Putem spune ca suntem frumosi/frumoase dupa doua criterii:
- frumusetea fizica: eu nu ma consider deloc frumoasa fizic;
- frumusetea sufleteasca: aici ma consider foarte frumoasa.

Dar cum majoritatea persoanelor din ziua d astazi se uita cel mai mult la aspectul fizic, pot spune ca nu am noroc.

| Andra_5221 a răspuns:

Toti suntem frumosi in felul nostru, depinde cum gestionam asta si pe ce plan punem acest aspect. Eu ma consider o persoana draguta(o spun asa ca sa fiu modestatonguetongue) si asta ma ajuta sa am mai multa incredere in mine(uneori) si ma face sa nu fiu frustrata(cel putin pe tema asta).happy

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Frumusetea mea nu este cosmetizata si nici esteticizata de creatori de moda diversi. Apoi, frumusetea depinde de ochii care o percepe. Pentru unii sunt frumoasa, pentru altii nu. Ce cred eu? Nu s-a spart niciodata oglinda, deci totul e in regula.

Nu imi foloseste la nimic, ba dimpotriva, mi-a adus deseori deservicii din cauza prejudecatilor: o fata nu poate fi si frumoasa si desteapta, e foarte des intalnita. Apoi, cum in Romania se da orice handicapat cu firma ce are capital social de 200 RON mare patron, acestia incearca sa isi foloseasca materialul in scop substituitiv pentru reproducerea speciei. Asa ca cei care se doresc alpha male in anumite triburi, ajunge rebuturi in tribul meu. Eu tind spre matriarhat, so my way or the highwaywinking

Buna ziua Furni!
Sper ca nu te-am speriat prea tare!

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Nu ma consider frumoasa ci draguta nici frumoasa si moartealaughing
Dar mai mult conteaza ce este in inauntru.mai mult conteaza continutul decat ambalajul...

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Si fiecare persoana are farmecul ei/lui conteaza si frumusetea cat de cat

aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Nu-s genul frumoasă de te zvântă din cosiţă floarea-i cântă nouă manelişti ascultă dar nici nu sparg oglinda, ceea ce este un avantaj. Ştii ce preţuri au oglinzile în ziua de azi? Acum lăsând gluma la o parte, am ajuns să trăim nişte vremuri în care unii nu te bagă în seamă dacă nu eşti răpitor de frumoasă iar alţii nu te iau în serios dacă eşti prea frumoasă, aşa că până la urmă important e să te simţi bine în pielea ta. Şi-apoi, cum zice bancul cu cel care trebuia să aleagă între frumuseţe şi prostie, frumuseţea-i trecătoare...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu sunt si nici nu ma cred.
Dar stii cum este cand ai copii.
Cel mare vine si imi spune:"Mami, vreau sa te fac fericita atunci cand esti suparata!"
Cel mic imi spune ca sunt :"Cea mai frumoasa mami esti tu, cu toate ca m-a certi tot timpul"
Daca pentru ei sunt un exemplu, atat cat pot, nu stiu daca mai are importanta sa-mi evaluez fizicul doar de dragul de a place altora sau nu.

| Guitarlove a răspuns:

Nu, eu nu ma consider frumoasa.Prefer ca altii sa-mi spuna asta.Si oricum, fiecare om este frumos in felul sau! Fiecare are ceva ce-l deosebeste de semenii sai! love struck

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai mult decat lor insisi frumusetea celorlalti ne foloseste de fapt noua!
stiu ca suna complicat dar adevarul continut e simplu si verificat:frumusetea nu apartine cuiva si e folosita de toti(uneori in scopuri bune...alteuri nu e folosita cum trebuie... dar asta-i alta discutie)

| crizantema a răspuns:

Da sunt frumoasa...cu toate ca numai eu cred asta:-

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pff mai intrebi? Doar m-ai vazut si ai vazut cum lesinau toate fumeile pe unde treceam eu. Chiar tu erai ametita de frumusetea mea si a trebuit sa te sprijin rolling on the floor tongue

| Mefisto23 a răspuns:

Pai... am 1, 85, cam 80 kg, putina burtica in ultima vreme (ceea ce poate indica ca m-am amagit cand am spus 80 kile), saten deschis, ochi verzi, n-am avut acnee niciodata... Toate astea nu ar insemna nimic fara o frumusete interioara, nu? Eu cred ca am fost un broscoi pana la sarutul printeseiwinking Frumusetea adevarata vine din suflet, desi pentru unii pare prea siropos.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bro, cine pe cine sustinea? Tu pe mine sau psiholoaga pe tine? Sau pe amandoi?thinking
Oricum, frumosi mai eram...

| Leea1234 a răspuns:

Sotul meu imi spune ca sunt frumoasa...si pentru mine conteza mult parerea lui, a celorlalti, conteaza mai putin!

| just|breathe a răspuns:

Nu sunt frumoasa...de fapt asa consider eu. Cei care imi spun ca sunt frumoasa consider ca isi bat joc de mine. Uneori(foarte rar)ma simt frumoasa si asta imi da incerdere in mine...si am nevoie pentru ca nu am deloc incredere in mine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Furni, asa este, va sustineam pe amindoua ca v-am vazut cum va clatinati imbatate de frumusetea mea si nu va puteati dezlipi privirile de ochii mei. Erati vrajite total, dar totalhee hee tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Din punct de vedere zootehnic... sunt un animal bun. Mi s-a mai spus si-mi foloseste la orgasmele multiple pe care le am.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu ma cred frumosa, sut prezentabila ( ca orice femeie cand este odihnita, ingrijita).
La ce imi foloseste?
Atractia fizica fara frumusete interioara si inteligenta este nula.Roberta.

Întrebări similare