| Sandel13 a întrebat:

Esti intelept daca crezi ca"totul depinde de tine " si fericirea "depinde de tine" ma scuzati depinde de mine daca ma inteleg bine cu familia? Depinde si de ei, depinde de mine daca imi moare cineva drag? Depinde de mine daca gen lucrez la armata si se face o restructurare? Depinde de mine daca ma nasc cu handicap? Care-i logica?

Răspuns Câştigător
| sierra1 a răspuns:

Da, ăla are tot interesul să te "scoată" bolnav, doar iți ia banii

8 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

" depinde de mine daca gen lucrez la armata [sau]... ma nasc cu handicap?"

să ne ințelegem, in ce situație te afli?

| Sandel13 explică (pentru sierra1):

Pai uite am anxietate eu fac ce pot, fac exerctiiile pentru a scapa, mai mult ce vrei sa fac? depinde de cum raspunde organismul meu la ele, enough.

| sierra1 a răspuns (pentru Sandel13):

" Sandel13 explică: Pai uite am anxietate"

așa zici tu sau ai un diagnostic pe hârtie, de la vreun medic?

| Sandel13 explică (pentru sierra1):

Diagnostic nu de la medic, de la psiholog care mananca banii

| sierra1 a răspuns (pentru Sandel13):

Da, ăla are tot interesul să te "scoată" bolnav, doar iți ia banii

| mi25 a răspuns:

De cauti logica unde nu este?

| Sandel13 explică (pentru mi25):

Asta cu fericirea "depinde de tine" daca ti se intampla evenimente negativ,daca divorteaza nevasta-ta de tine,daca nu te intelegi cu familia,ce vina ai? n-ai ce face, depinde de tine doar sa faci bani, cat poti si sa nu ai chef de scandal cu altii fara motiv, altceva nu depinde nimic de tine, daca tu de exemplu te-ai lua la cearta cu mine eu ce sa-ti fac? am puteri paranormale sa ma mut pe Marte sau sa iti inchid gura asa cu puterile?

| mi25 a răspuns (pentru Sandel13):

Ce are de a face cearta cu fericirea? Tot ce spui nu are logica, asta am spus eu. Norocul si-l mai face si omul - spune un proverb romanesc. Asa si fericirea. Cu o conditie: sa nu mergi cu capul in gard ca berbecele.

| CleanHeart a răspuns:

Faptele tale depind de tine și ce nu poți controla, nu te privește