Buna dimi Alex:* da sunt o persoana multumita, sunt fericita, as cere bunului Dumnezeu sa ma lase sa cunosc fericirea de a fi bunicuta, fiind bolnava, pot claca oricand, de aceia ma rog sa fie bun cu mine sa raman langa ingerasii mei mult timp sa ma pot bucura de dragostea lor.papa si o zi buna
Sarut mana! Sa va ajute D-zeu sa fiti sanatoasa si sa va puteti bucura de nepoti.
Da,sunt multumit, mai putin pe partea sentimentala... Dupa o relatie care a durat aproape 3 ani, mi-e greu s-o iau de la capat! De fel sunt fricit, dar mai am unele momente in care sunt ceva mai pesimist! Dar tu?
Eu imi doresc sa fiu fericita! Dar poate cer prea mult.
Depinde cum vezi tu fericirea si ce inseamna o viata fericita pentru tine!
Nu sunt multumita de mine. chiar nu stiu ce sa mai fac, mu imi place deloc viata care o traiesc, as vrea sa o fac frumoasa dar nu stiu cum, ma poti ajuta u cu niste sfaturi?
Am si eu momente in care gandesc ca tine, multe chiar. Dar incerc sa fiu optimista. Incerc sa vad si lucrurile alea minore, care eu nu le vad si care pentru altii inseamna mult. Nu prea reusesc. Incearca sa fii optimista. Sa fii multumita de tine. Ai incredere in tine. Multa fericire iti doresc! pentru mine cred ca asta este cel mai important.
Multumesc mult de tot, si eu iti doresc multa, multa fericire si nu am sa uit ce mi-ai spus:*