Sunt multumit cu ce mi-au oferit parintii: camin stabil, stare materiala ok, libertate, sprijin, etc.
Pe badea D-zeu, asta, nu l-am vazut in viata mea, am incercat sa dau de el si n-a raspuns. Nu pot sa cred in legende.
Si cine a scris aceasta legenda?
Exista o carte de basme populare, numita simplu > Biblia.
Dar sincer, recomand mai degraba "Amintiri din copilarie", de Ion Creanga. Sunt intamplari reale, mai amuzante.
Te iubesc de acum )
Esti bulangiu?
Sunt foarte multumita cu viata pe care o am si cu parintii pe care mi-o dat Dumnezeu, ce frumos îi sa te intelegi cu mama ca o sora si sa ai un tata de gasca cu care sa te uiti la footbal + niste prieteni superbi, imi iubesc viata si catelusii, nu puteam sa uit de ei, sunt ca si copilasii mei si senzatia aia cand iti dorm pe mana cu capusorul mamaa.
Sincer da.Nu as vrea sa fiu altcineva si cred ca asa cum sunt ma voi descurca in viata.
Https://www.youtube.com/watch?v=ADWnGqTYDaI
Dumnezeu ne-a dat viata, cel mai scup lucru pe care un om il poate avea. Degeaba va contraziceti ca Dumnezeu nu exista, la ce folos contradictia pe un subiect religios?
" Trebuie sa platim pentru greselile noastre ".
Pentru?
Pentru ca sunt sănătoasă si pot munci sa-mi ating toate obiectivele
Si apoi se spune ca Dumnezeu îți dă, dar nu-ti baga in traistă. Cine muncește are, cine nu, nu. Dacă ai realizari clar esti mulțumit.
"Dumnezeu dă, dar nu bagă în traistă" înseamnă cu totul altceva. Această zicală se referă la faptul că Dumnezeu nu după merite sau după judecata oamenilor, ci după puterea fiecăruia. Legea lui Dumnezeu este cea a voii, liberul arbitru, deci fiecare ființă este cât poate și are cât este.
FesaLuca întreabă: