Poi...imi place cum arat, nu imi place ca sunt suparacioasa, incapatanata, rea cu cei pe care nu ii suport[]...Sunt mandra de mine mai ales pe interior pentru felul meu de a fi, pentru faptul ca in clasa a6a nu am invatat tot anul si am luat prima mentiune[], apoi vine exteriorul la care nu as vrea sa modific nimic:p
Cred ca fiecare ar trebui sa fim mandri de noi, asa cum suntem
Nu! Mai am mult pana sa devin multumit de mine. Si traiesc cu speranta c-o sa ajung la sentimentul asta.
DaImi place cum arat, imi place caracterul meu, deci totul este bine.Mai am eu unele defecte cum ar fi incapatanarea si faptul ca sunt cam alintata dar na! Toti avem cate un defect
Sunt inteligent, frumos, inalt cu gene lungi .si mai ales modest. din puntele astea sunt multumit de mine. dar sunt: gelos, sarcastic.incapatanat si orgolios.aici nu mai sunt multumit
Mai sunt da nu in totalitate...acum am fost extrem de sincera
nu cred ca exista om care sa fii facut tot ce si-a dorit si sa fie multumit de el pe deplin
eu asta inteleg prin multumire de sine
Chiar daca sunt multumit de mine nu pot sa ma laud, compar acest fapt cu un sportiv profesionist care trebuie sa faca performanta, daca vrea sa fie-n top.
Da ... daca noi nu am fi multumiti de noi, atunci ce pretentie am avea ca altii sa fie multumiti de noi.
Nu .... psihic da dar fizic nu am pus cateva kg pe mine si tre sa le dau jos neaparat...aerul de munte....iti provoaca o foame....aolooo!
Nu ... psihic da dar fizic nu am pus cateva kg pe mine si trebuie sa le dau jos neaparat...aerul de munte...iti provoaca o foame...aolooo!
Tare Aminadab . cred ca merita tot respectul pentru cum si-a scos calitatile in evidenta.esti tare baiatule...ai iubita?
In general sunt multumit de mine si de comportamentul meu, dar nu sunt multumit de toti cei din jurul meu... hmmmm asta e...succes!
by Psihoyounger
Da de ce sa nu fiu multumita, am tot ce mi-am dorit, nu pot sa-mi doresc mai mult decit am ca imi este suficient cat am, nemultumitului ai mai ia Dzeu darul.
Da... n-am ce sa-i reprosez mamei ca m-a facut frumoasa si ca m-a educat bine []. Sunt multumita de mine, de ce n-as fi?
Depinde de starea de spirit.Am mumente in care sunt multumita de mine si momente in care nu sunt
Nu...inca nu pot accepta cruda realitate ca nimic nu este perfect...si ca nici eu nu pot fi perfecta, din niciun punct de vedere.
Da sunt multumita si chiar foarte as spune eu!
Daca tu te multumesti de tine atunci si ceilalti nu vor avea pretentii...