Eu lucrez mult cu copiii. Lucre cu fiecare in parte si intotdeauna ii incurajez pentru ca fiecare in parte merita si daca noi,cei mari,nu i-am sprijini cine sa faca acest lucru? Dar cu oamenii e mai greu, cateodata refuza orice ajutor si oricat ai incerca nu-i poti convinge ca undeva, acolo, in sufletul lor e loc de mai bine. Ce pot sa-ti spun este ca niciodata nu ma dau batuta, stau pe capul lor
Da,sunt mulţumită de mine.Dar în legătură cu relaţiile pe care le am cu alţi oameni, cred că este mai indicat să mă lipsesc de ele.
Nu intotdeauna si asta nu din cauza mea. Eu vad in ceilalti mai mult decat pot vedea ei si intodeauana incerc sa-i incurajez sa-si vada adevaraul potential. Cand nu realizez acest lucru sunt nemultumita de mine pentru ca stiu ca puteam dar nu am incercat atat cat trebuia. Frumoasa intrebare.
Da,sunt o fire sociabila si distractiva, iar relatiiile pe carele le am cu familia si prietenii "merg" foarte bine deoarece ne respectam unii pe altii.
Da si eu cred ca la baza unor relatii sanatoase este nevoie de respect si dragoste de oameni.
blondissima întreabă:
Lary_Lary_Habby_ întreabă: