Clar pasionat de mister, aventuri si fantastic. Sunt un idealist. Inca visez la Cenusareasa mea, la Frumoasa din Padurea adormita sau la stiu eu ce zana. Imi place sa ma aventurez cand am alaturi prieteni de nadejde. Deseori imi imaginez diverse scenarii.
In viata de zi cu zi, optez pentru realitate
Ca preferinta la capitolul citit, prefer misterul. A nu se intelege ca citesc dracovenii cu extraterestii si fantome. Mister in sensul politist, crime & co
Aleg aventurile. Sa traiesti in realitate si cu "picioarele pe pamant" este frumos, dar cateodata plictisitor.Sa traiesti in fantasme, sa crezi lucruri care altii cred ca nu exista, sa dai ai nume lucrurilor din jurul tau, sa vezi fetele altfel decat se observa este pasionant, iti trebuie imaginatie.Eu gasesc mereu mistere si aventuri in fantastica lume a anime-urilor
Pai imi place sa visez. Asta fac cand sunt trista, dar odata si odata tot vedem realitatea si poate sa fie asa de diferita de visul respectiv, incat sa te deprimi si mai tare... prefer sa intalnesc fantasticul in filme si carti.Chiar daca realitatea nu e prea roz, o putem face uneori sa fie, nu?