Nu sunt rasist, dar reactionez si eu cand e cazul cand minoritatile sau alte etnii imi critica 'rasa'.
De ce te-ar afecta?!
Ai dreptate.
Mai sunt unii care stiu sa bage raca si sa te intarate.
Din pacate mai exista si astfel de oameni.
Cel mai e sa-ti vezi de treaba ta, sa stai in banca ta, sa reactionezi doar cand esti provocat,, e ceva normal sa te aperi, o reactie mai mult decat normala.
Nu tot timpul.
La ce te referi mai exact?
Numesc asta repulsie fata de țigani; față de țiganii hoți și cocalari cu puradei șmecheri
Deci practic ma intrebi daca-s un gunoi de om, trebuia sa spui direct.
Nu, nu sunt.
Da.
N-am nicio treaba cu tiganii, fino-ugrii, afro-americanii, aborigenii, amerindienii (nici nu cunosc prea multi din majoritatea raselor amintite ), in schimb ma sperie rasa galbena.
Nu, nu sunt rasist și consider că rasismul se naște din prostie.
Nu contează culoarea pielii sau naționalitatea, la fel cum nici religia în care s-a născut acea persoană nu contează pentru că toți suntem făcuți la fel, toți am ieșit dintr-un vagin, dintr-o femeie.
Important este să știi să te comporți în societate, să dai dovadă de bun simț, să arăți că ai valoare și să ții cont de prinipiile morale, să-ți pese de cei din jurul tău, să nu fii egoist și indiferent adică să fii OM cum se spune
Nu.
Argumentlaneta reprezinta un **** de purice in univers.Rasismul este ilogic si monstruos.