Amandoi sunteti din interes.
Tu inca esti un copil curios de sex iar el vrea ceva prospătură, ca orice barbat trecut de 45 de ani.
Ma mir cum de ai tai nu sunt impotriva cand tu esti cu unul de varsta lui taica-tu sau chiar mai mare.
Oricum, se va plictisi repede de tine.
Nu suntem din interes!
Hai sa fim seriosi... la tine iubirea aia mare trece prin buzunarele lui, asa-i?
Nu. nu sunt cu el din niciun interes. eu înțeleg că mai sunt fete care le credeți din interes, dar nu e asa in orice caz.
Intotdeauna este din interes, cand este o diferenta atat de mare de varsta.
În cazul meu nu.
Sigur, poti sa te minti singura, cat vrei tu...dar asta nu inseamna ca te va crede cineva.
Tu 35 ani, floare varstei.
el isi va pregati dosarul de pensie si nu va mai avea erectii... excelent
De ce e important pentru tine sa-ti spuna altii daca "are ceva"?
Daca tu il placi si nu te deranjeaza faptul ca el avea 26 de ani cand te-ai nascut si ca desi acum arata mai tanar decat este, in curand varsta isi va spune cuvantul atat dpdv al aspectului fizic, al potentei sexuale, libidoului, cat si dpdv al "poftei de viata" (tu vei dori sa mergi in club, in timp ce el nu mai are chef de asa ceva, ci vrea sa stea acasa pe canapea si sa se uite la tv), atunci nu inteleg care e problema.
Avem multe chestii in comun, foarte multe. Mie nu-mi place sa merg la club la fel nici el nu merge și nu-i place. Nu e din ăla care la 45 ani sa fie așa foarte serios și să nu are chef de nimic, la fel și la comportament de comporta zici că nu ar avea vârsta pe care o are?
Va iubiti acum. Dar in timp, diferenta de varsta isi va spune cuvantul. El are mai multa experienta de viata, si va tinde sa iti dea mereu sfaturi, prelegeri, si pareri. Iar tu vei ajunge ori sa duci o viata monotona ( el si-a trait in mare parte viata, iar tu dorind sa o experimentezi la varsta ta, vei fi tinuta pe loc de stilul lui de viata ), ori pur si simplu nu o sa va mai intelegeti si o sa va despartiti.
Deviza mea e sa gandesti acum, pentru a nu suferi mai tarziu. Iti recomand sa faci la fel.
" Iar tu vei ajunge ori sa duci o viata monotona ( el si-a trait in mare parte viata, iar tu dorind sa o experimentezi la varsta ta"
ce sa experimenteze? p***? nu asta inseamna sa traiesti viata, ca vai doamne te f*** cu 5-6-10-20 am experimentat viata, asta inseaman sa te degradezi pe tine insati. Poti sa experimentezi viata si in alte moduri, sa faceti chestii impreuna, distractii, vacante, plimbari, cadouri, surprize, filme, etc... doar degeneratii spun ca e ok ca fata sa te fufu cu cine vrei tu doar pentru aventura, ca vai doamne acum degusti, experimentezi... ) tutorial cum sa ajungi panarama.
Daca tu asta ai inteles din ce am scris eu... e clar cu cine ar trebui sa stau de vorba...
In primul rand, cum se poate distra o fata la 20 de ani cu unul de 45+?
Iti dau un exemplu. Ai incercat vreodata sa faci activitati impreuna cu oameni mai in varsta decat tine? Sa vezi ce mare este diferenta de gandire dintre voi doi? Una e sa ai prieteni in varsta cu care sa mai schimbi niste vorbe sau sa iesiti ocazional la un pub, si alta e sa fiti cei mai buni prieteni sau iubiti.
Iti spun eu ca majoritatea oamenilor in varsta, nu mai au scanteia aia pe care o au tinerii. Adica tragerea aia de inima sa faci chestii. Nu ma refer la f### ca nu sunt gibon. Ma refer la acele activitati pe care le-ai mentionat. Ce chef crezi ca are un om de 45+ sa faca aceste activitati? Nu spun ca nu le-ar face, ci spun ca nu poate sa le faca cu aceeasi ardoare si intensitate ca a unui om tanar.
Si fata in timp, o sa sesizeze lipsa lui de chef atunci cand ea vrea sa faca mai multe chestii impreuna cu el. Si din punctul ala, fata are doua cai. Una in care va ramane cu el, dar isi va stinge mai rapid acea scanteie, si a doua in care nu se vor mai intelege.
"Iti spun eu ca majoritatea oamenilor in varsta, nu mai au scanteia aia pe care o au tinerii. Adica tragerea aia de inima sa faci chestii." Acuma daca se cupleaza cu un mortalau e problema ei, si da e diferenta mare de varsta, dar poate omu e stralucit si are farmecul lui si modu lui de a se distra, uita-te la fratii Tate, la aproape 40 de ani cat de fun sunt, nu ai cum sa te plictisesti oricat ai vrea sa ii urasti sau sa zici ceva aiurea de ei ca mereu fac chestii si vin cu tot felul de intamplari.
Asta cred ca e o intrebare pusa la misto si daca asa ceva chiar e real, e trist. Tu ai un tata, acasa? Sa ne fereasca Bunul Domn.
Da, dar văd că mulți cred că e din interés.
Nu contează ce spune lumea, fă cum crezi.
Neimportant întreabă: