| Dan a întrebat:

Eu am fost de mai multe ori in Elvetia pentru a-mi cauta copilul meu(fetita), dar nu am gasit-o. Oare de ce am fost inselat de fosta iubita? De ce trebuie sa sufar asa de mult? Am iubit-o foarte mult si o iubesc si acum.Sunt distrus!

Răspuns Câştigător
| Cryssy a răspuns:

Buna...stiu povestea ta si imi pare foarte rau, dar nu prea pot sa te ajut. pot sa iti spun doar sa nu te dai batut niciodata! sa continui sa lupti, sa speri si intr-o zi iti vei gasi fetita pe care imi dau seama ca o iubesti. imi doresc sa iti gasesti fetita cat mai curand si sa fii fericit! pentru ca meriti. esti un om minunat!

11 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Off...viata astawinking
Cea ce trebuie sa faci este sa iti refaci viata.Nu mai suferi.winkingStiu ca e greu sa treci peste asta mai ales ca e vorba si de fetita ta, dar nu ai incotro.sad
E greu dar daca ai incredere in tine si daca vei vedea mereu partea buna, o sa treci mult mai usor peste tot.Capul sus!winking

| Barajag a răspuns:

Da, din pacate viata ne joaca uneori feste, suntem determinati sa suferim, si totusi ar trebui sa nu judecam noi, pentru ce ne-au facut altii noua, la mine situatia e mult mai delicata decat a ta, din motivele mele nu mi pot spune povestea, eu iti doresc bafta si sper ca ti vei gasi linistea sufleteasca.happy

| monyk a răspuns:

Buna, imi pare rau pentru tine, dar uneori viata ne trece prin incercari grele si trebuie sa facem fata cu brio, dar nu te da batut, cauta-ti fetita pentru ca ai acest drept, iar fosta iubita din pacate ti-a facut un lucru foarte urat, dar te-ai gandit vreodata ce a determinat-o sa faca asta?

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Nu trebuie sa suferi. Alegi sa o faci.
Ia pune mana pe o foaie de hartie si scrie intr-o parte motivele pentru care o iubesti tu si in cealalta cum este ea in realitate. Doar faptul ca nu stii unde este ea si nu stii unde este copilul tau ar trebui sa traga in jos balanta catre o anumita sectiune. Incearca sa vezi lucrurile asa cum sunt si sa nu mai traiesti din amintire. Dragostea s-a dus, culege ce a fost frumos si mergi mai departe. Lamentarile nu duc la nimic bun.
In ceea ce priveste faptul ca nu iti gasesti copilul, apeleaza la autoritati.

| Dan explică:

Mai greu poti sa gasesti asemenea femeie, se invarte in cercuri mari.

| Dan explică:

Multumesc ursulika, monyk16, Zbenguici.

| Dan explică:

Multumesc mefisto23, mumoasa, cryssy, matura.Viata poate fi frumoasa, dar nu poti sa te bucuri de ea.

| Mefisto23 a răspuns:

Sunt alaturi de tine! Cuvintele sunt putine dar incearca sa fii tare, sa fii demn. Daca intr-adevar fetita ta e undeva in lumea asta, fa tot ce poti sa o gasesti. E A TA si ai dreptul sa te bucuri de ea. Cat despre fosta. ce sa zic? Ce a facut ea spune tot. Te salut si succes in cautari!

| lora_9285 a răspuns:

Dan, daca cea pe care ai iubit-o atat de mult, a preferat sa fuga in lume cu puiul tau, atunci ea nu mai merita iubirea ta. Iar in privinta copilului, el nu a avut posibilitatea sa aleaga, asa ca a trebuit sa-si urmeze mama. Dar fi sigur ca, atunci cand va creste mai mare va intreba de tine si mama se va face responsabila de separarea voastra.Stii,cand se intampla asa ceva, lupta si incearca sa gasesti puterea de a merge mai departe.Viata merge inainte si gandeste-te ca, si tu meriti sa fi fericit.Iti doresc numai bine!

| matura a răspuns:

Buna Dan,
Daca copilul iti poarta numele poti cere ajutorul autoritatilor.
Daca este un copil conceput din dragoste, iar mama nu ti-a cerut sa-l recunosti, este mai dificil, dar nu dispera.Intotdeauna se gaseste o modalitate sa-ti rezolvi problema.Parerea mea este sa ceri ajutorul persoanelor care va cunosc pe amandoi.
Nu trebuie sa fi distrus, trebuie sa rezolvi problema.Pentru asta, trebuie sa fii foarte lucid si sa nu face ceva ce ma tarziu ai regreta, si nici macar nu vei mai putea sa te apropii de persoanele iubite.
In viata de multe ori avem dezamagiri, dar dragostea si speranta le rezolva.
Singur nu poti rezolva o asemenea problema. Cere ajutorul persoanelor care sunt capabile sa te ajute legal.Ma refer la un psiholog si un avocat, ei ar fi persoanele care ar putea sa te ajute. Daca nu ai posibilitati financiare, nu dispera, se va gasi si persoana care sa te ajute.
Iti doresc din suflet sa-ti rezolvi problema.Este dureros cand la mijloc sunt copiii, dar ai grija sa nu pierzi nici bruma de speranta, prin necugetare.

| nicoleta_7429 a răspuns:

Stiu ca acum suferi mult dar cu timpul o sa uiti. O sa gasesti pe cineva care sa te merite si sa te iubeasca asa cum esti. Asa e viata, avem multe de tras dar trebuie sa fim optimisti. In ce priveste fetita, trebuie sa o cauti in continuare si o sa vezi ca o sa reusesti sa o gasesti. Fii optimist! Mult noroc!