Eu nu imi gasesc alinarea in bautura. Ba din contra, chiar nu mai beau decat social, cate un pahar. Si un pahar la propriu nu la figurat. Daca de baut sau de fumat te poti lasa, de femeie niciun barbat nu se poate lasa. In privinta femeilor orice barbat e obsedat( ignorand cei cu alte gusturi, nu cred ca merita mentionati ). Chit ca vrea aventuri sau o relatie de iubire. E jumatatea care completeaza intregul. Ai nevoie de o femeie pentru a fi tu. Daca nu sa ai o femeie langa tine sa visezi la una care sa fie pe placul tau. Femeia este o necesitate, nu un lux. Pur si simplu vrem o femeie pentru a vedea daca gandim corect fata de ele. Si daca prin comportamentul nostru si felul in care gandim putem cuceri macar una.
Asculti manele, nu?!
Ce, daca esti hetero inseamna ca esti obsedat? Sau daca iti place sa mai bei cate-o bere, esti obsedat? Mi se par niste chestii normale
Stii cum striga unii barbati cand dunt beti sau care-s cocalari: BAUTURA si MANELE si FEMEI DE 7*******
Pentru ca nu se pot aptine cand vad o fata frumoasa si bautura in fata ojilor si se cred cei mai buni daca beau si optin ke doresc
anonim_4396 întreabă:
Gaby212 întreabă: