| rembo90 a întrebat:

Eu am pierdut increderea in oameni, ba chiar am prins ura pe multi, mam debarasat de toti prietenii.Credeti ca e bine ceia ce-am facut?

Răspuns Câştigător
| T0T a răspuns:

Da.

8 răspunsuri:
| Doub a răspuns:

Nu, nu e bine "ceia" ce ai facut.

Ps. se scrie "m-am".

| Mayar a răspuns:

Nu, nu e bine. Nu poti sa traiesti izolat - sunt tot mai multi oameni si spatiu tot mai putin. Deci va fi greu sa te izolezi. Asa ca foloseste-ti experienta pe care ai acumulat-o in acesti ani de viata in ceea ce priveste relatiile cu alte oameni. Fiecare om pe care l-ai cunoscut ti-a ascutit experienta cu oamenii, te-a facut sa cunoscti mai multe caractere, sa apreciezi si mai aproape de adevar felul lui de a fi.
Deci, pune-te pe treaba.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oamenii sunt mai mult de umplutura asa ca nu vad "drama" in ce zici tu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, și eu am făcut la fel acum 2 ani, de fapt am fost mai mult obligat s-o fac, dar nu regret că am făcut-o. happy

Răspuns utilizator avertizat
| anonim_4396 a răspuns (pentru rembo90):

Problemele de acasă, de când am avut problemele alea am devenit un adevărat monstru și mi-a fost mult prea rușine să mă arăt așa în fața prietenilor și am rupt legătura cu ei.
Dar mă bucur că am rupt prietenia cu ei, absolut toți prietenii mei erau persoane rele și majoritatea nu prea aveau creier în cap și pe lângă asta nu dădeau nici 2 bani pe mine, și oricum niciunul din prietenii mei nu aveau pasiuni comune cu mine.

| cristinela4 a răspuns:

Nu cred că e bine, indiferent de decepții nu trebuie să rămîi singur!

| Mariapetrupanainte a răspuns:

Nici eu nu am incredere in oameni si cred ca este bine insa prieteni trebuie oricum sa ai, insa e mai bine sa-i tii mai la departare am in vedere sa nu le povestesti tot ce ai pe suflet si lucruri intime.Eu am prieteni da parca nu am.Sunt niste vorbe care spun Ce nu vrei sa stie dusmanul, nu spune prietenului.
Doamne sa ma feresti de prieteni caci de dusman ma feresc si singur.
Poate sunt si prieteni adevarati insa nu prea cred in exzistenta lor.