Nu.Prietenul imaginar este mai mult un fel de a spune adica te gandesti ca vorbesti cu oa numita persoana si atunci vorbesti singur prin casa sau mananci cu cineva ajuti pe cineva dar activitatile astea le faci de fapt sigur.Esti constient ca nu e nimeni acolo dar te gandesti ca ar fi.Mai avem cand suntem mici sau cei singuratici si retrasi
asta faci cu prietenii imaginari?
Hm,le si abuzez deseori.
Vad copiii ăștia, așa vorbesti?
Pai nu mereu, de multe ori autocorectul e misogin, pervers si restul, vorbesc serios, probabil e defect in anumite zile ..sau poate e femeie si e in ziua aia si mai mna, stii cum e doar.
o dai la întors acuuum.
Da.Am un demon cu care vorbesc cand sunt trista sau singura.Imi mai da sfaturi din cand in cand, sau imi spune de ce sunt proasta in unele situatii si ce ar trebui sa fac.E de treaba.
Niciodata nu am inteles cum poti avea unul sau vorbi cu unul. Tu chiar ii vezi? Ei iti vorbesc inapoi?
Esti singur.Este o problema in mare parte cand incepi sa cresti sa te maturizezi si inca mai ai prieteni imaginari sau apucaturi din copilarie te poate afecta.De ce? Pentru ca interactionezi cu oameni, vei sta cu cineva curand in casa etc si daca tu nu te-ai dezobisnuit sa vorbesti singur este posibil sa ai scapari in fata oamenilor care nu prea inteleg unele lucruri de genu si este jenant.
Uite eu nu mai am prieten imaginar ca si atunci cand am fost mica dar mai am inca o problema care o tin sub control cat pot...Pare ciudat si multi poate o ascund dar mie nu mie jena.De cand am fost mica atunci cand ma bucuram foarte tare aveam o reactie foarte ciudata spre exemplu imi agitam mainile sau picioarele (cred ca ai vazut ca majoritatea copiilor cand sunt mici fac asta) la mine intr-o mica masura a mai ramas, cand ma bucur involuntar corpul mi se agita daaaar avand varsta pe care o am controlez si incerc sa scap de acest tic si mai ales de fata cu alti deoarece DE LA O VARSTA NU MAI ESTE SI NU MAI PARE NORMAL IN FATA ALTORA
Nu.Prietenul imaginar este mai mult un fel de a spune adica te gandesti ca vorbesti cu oa numita persoana si atunci vorbesti singur prin casa sau mananci cu cineva ajuti pe cineva dar activitatile astea le faci de fapt sigur.Esti constient ca nu e nimeni acolo dar te gandesti ca ar fi.Mai avem cand suntem mici sau cei singuratici si retrasi
A fost o vreme în viaţa mea când mă simţeam cam ca eroul lui Hector Mallot. Şi-am început să cred că am un prieten imaginar cu care să pot discuta şi care mă va ajuta. Oamenii îl numeau "Dumnezeu". Apoi, după un timp am înţeles că asta-i cam nebuneală şi l-am lăsat. Decât aşa prieten, mai bine-i singur. Şi-am ieşit din cochilie şi-am văzut marea. Şi tare bine mi-a făcut mama Natură. Acum am prieteni reali. Şi buni.
barbyr0z.ex.fantadelamaye întreabă: