@ Kasumy
http://liastelea.wordpress.com/2009/04/25/nu-dati-mai-departe/
Mesajul asta este un spam. Ca si multe altele despre Robert care are 12 ani si are o grupa rara de sange sau Andreea de 18 care are probleme cu inima. Yahoo si AOL nu au cum sa monitorizeze continutul mesajelor(tehnic vorbind) si efortul lor de ajuta un bolnav este la fel de fictiv ca si bolnavul respectiv. Dar fiindca e lacrimogen, umanitar, spamul se raspandeste de pe forum pe forum si de pe id pe id, spre amuzamentul celor care il realizeaza si spre disperarea celor care sunt asaltati zilnic de asemenea solicitari false de ajutor.
Te rog... ajuta-ma! Nu il sterge, te rog frumos citeste-l mai intai; Numele meu este Pasca Daniela, am 21 ani si sufar de o forma rara de leucemie; singura mea sansa este un transplant de maduva, fara transplant nu voi putea trai. Operatia costa 55. 000 $ si familia mea a stans deja 32. 000$. In cazul meu fundatia care ma va ajuta sa strang banii a incheiat ointelegere cu Yahoo si Aol si voi primi 0. 01 cent pentru fiecare mesaj dat mai departe... te rog frumos, din tot sufletul da-l mai departe; poate voi avea si eu sansa de a fi ca tine! un copy -paste" la toata lista; nu ia decat 30 de sec da-l mai departe daca ai suflet bun ...scuze de mass...]
Ai auzit de google? daca cauti pe google numele ei si varsta vei vedea inca vreo 7 mesaje IDENTICE dar cu alte nume si vaste
persoana asta daniela nu exista...
si yahoo nu poate sa vada cum circula mesajele. si nici nu da bani in modul asta
sunteti foarte prosti si naivi daca puneti botul la asa ceva.
„Lady C (2/4/2009 4:43:16 PM): Numele meu este Pasca Daniela, am 21 de ani si sufar de o forma rara de leucemie. Singura mea sansa este un transplant de maduva, fara transplant nu voi putea trai. Operatia costa 55. 000 $ si familia mea a strans deja 32. 000 $. In cazul meu, fundatia care ma va ajuta sa strang banii a incheiat o intelegere cu Yahoo si Aol si voi primi 0, 01 cent pentru fiecare mesaj dat mai departe. Te rog frumos din tot sufletul da-l mai departe, poate voi avea si eu sansa de a fi ca tine! un „copy-paste" la toata lista nu ia decat 30 de sec. Da-l mai departe daca ai suflet..."
Altul: „Nu il sterge! Te rog frumos citeste-l mai intai, please!
Numele meu este Farcas Adriana, am 17 ani si sufar de o forma rara de leucemie. Singura mea sansa este un transplant de maduva, fara transplant nu voi mai putea trai. Operatia costa 55. 000 $ si familia mea a strans deja 32. 000 $. In cazul meu, cei care se ocupa, fundatia care ma va ajuta sa strang banii, au incheiat o intelegere cu Yahoo si Aol si voi primi 0, 01 cent pentru fiecare mesaj dat mai departe. Te rog din tot sufletul meu da mesajul mai departe pentru ca si eu sa fiu la fel ca tine. Hai sa nu ne zgarcim de la a da copy si paste la toata lista, nu-ti ia decat 3 secunde."
mesaje sunt IDENTICE ...doar numele difera ...prostilor.
Exista o lume Emo, cum iei se arunca de pe geam sau isi pregatesc omucideara pe cam, nu e le greu sa faca si msito de oamenii simpli care pun Botu. pacat ca pot sa cred ca sunt si cazuri adevarate si alea nu vor fi bagate in seama. Pana la urma traim intr-o lume dependenta de net si printr-un simplu mass te simti mai fericit ( cei care trimit aceste genuri de mesaje sunt de`a dreptu incompetenti ) Dumnezeu sa-i ajute
Haide sa iti spun ceva...
sunt din timisoara
medicul meu de familie e Farcas Adriana...
nu e nici o problema cu astea...
e FAKE total...
http://www.news20.ro/clinica_FARCAS-ADRIANA_1055.html
In mod categoric yahoo si nimeni altcineva de genul google, aol, etc., nu ar face o astfel de intelegere pentru ca nu isi are rostul si pana la urma orice act caritabil oferit de catre o mare companie trebuie sa fie insotit si de o mica, oricat de mica forma de publicitate, ceea ce aici nu este cazul! eu mergand pe toeria conspiratiei cred ca cel care trimite astfel de mesaje doreste sa faca sa circule adrese de mail, ori daca este posibil ip de pe care se trimite mesajul, cel putin in cazul mesajelor primite pe email; ori pur si simplu se plictisesc...