| Robert160 a întrebat:

Eu am văzut niște chestii care m-au șocat. Pe tine ce lucruri văzute pe net sau realitate te-au marcat negativ?

8 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Da, tot apar clipuri socante pe marele Facebook, si ma enerveaza. Cand spun socante, ma refer la crime in direct. In curand o sa renunt la porcaria aia de site/platforma, a ajuns de tot rahatul.
Aa... Ce m-a marcat? Azi am vazut un clip in care 3 sareau la bataie (2 la 1), unul cadea la pamant, iar celalalt l-a injungiat in fata. Alta data am vazut o femeie omorata, cu ceva cutit mai mare de 20cm. Iar printre astea, e plin de reclame. Multumesc, Zuckerberg, esti destept pe cat esti de frumos!

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Da. Cand mi-a aratat un coleg un clip de pe un grup de Facebook cu ciudatenii...

| J0B0MAT a răspuns:

Finalul lui Jaime chiar mi-a lăsat un gust amar.
În rest nu prea mă afectează ce văd pe net.
În realitate mă afectează chestiile personale.Mai sunt unii oameni pe care îi întâlnesc și să zicem cat mai bine ar fi fost să nu știu de existența lor.
În mare, îmi pasă doar de mine.

| CleanHeart a răspuns:

Prostia umana mai ales incompetenta politistilor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Internetul iti deschide ochii asupra realitatii lumii in care traim. Sunt siteuri care afiseaza stiri de toate domeniile ce NU le vezi in televizor.
Realitatea cruda, traind in monotonia vietii noastre devenim inconstienti, manipulati

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doar alea trăite de mine.
Nu ma marchează ce văd pe internet/la alții.N-ar avea de ce

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiar azi m-a socat ceva. O tipa postase niste mesaje cu un tip care avea vreo 5 conturi false si o ameninta cu moartea, ca de ce nu era interesata de el. Si ceruse niste sfaturi. De ieri si pana azi s-au facut mii se comentarii la postare. Tipul teroriza de vreo 6 ani fete in autobuz, in mediul virtual si toate au depus plangere. Si mai interesant, e ca sunt foarte multe fete care au spus ca erau terorizate. Oare cum merge omul acela liber prin doua judete (preferate de el) si politia nu ii aplica o sanctiune mai drastica, sa inceteze. Eu asa om care sa ameninte in acel hal rar am vazut. Dar cica in realitate fuge daca te iei de el. Dadea mesaje random si toate ii ziceau ca nu vor sa il cunoasca, apoi incepea cu amenintarile.

| Paul754880338 a răspuns:

Prostia in realitate si modul in care ea se hraneste si se dezvolta folosindu-se de mediul virtual