anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu beau doar bere (ca nu-mi place apa big grin) si whisky (ca nu-mi place ceaiulbatting eyelashes). Acum vreau sa stiu si eu (de la cunoscatori fireste), care whisky vi se pare cel mai bun in principiu si in general ce bautura va place. Sa nu incepeti cu vinurile ca am spus, nu-mi place ceaiul big grin

Răspuns Câştigător
| Barajag a răspuns:

Mi se pare cel mai bun whisky, J&B. ufff, chiar mi-e pofta big grin

28 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Tullamore Dew.

| lia a răspuns:

Prietenul meu cel mai bun este Jack, Jack Daniel's laughing
Cand ma cert cu el, imi cumpar Metaxahee hee
Iar cand vreau sa diversific, ca sa nu imi moara de tot "pateul", beau Absolut cu suc de mere love struck

| lia a răspuns:

@Tudor pai nu ai vazut ca pe mine nu ma prostesti cu o bere? laughing
Poate doar daca este Vieille Bon Secours, nici nu am pretentii mari laughing rolling on the floor

| lia a răspuns:

Dupa cate prea bine se vede, draga Tudor, nu eu am nevoie sa fac cercetari pe google. Se pare ca tie, in cazul de fata, iti este de folos batranul google, informeaza-te!

lolita
| lolita a răspuns:

Eu in general nu beau whisky, dar unicul care imi place este Chardhu,

daniela
| daniela a răspuns:

Din pacate si eu beau doar bere dar sotului meu ii place patranul Jack Daniel s

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Dewars, Blairmhor, The Macallan si ador (pentru ca sunt fata) crema de whiskey Bailey's.

auran
| auran a răspuns:

Jack daniels

mie imi place Campari Orange - asta unde il incadrezi daca vinul spui ca-i ceai desi mie imi plac tare mult vinurile rosii frantuzesti

| hashe86 a răspuns:

Rachia de prune, intoarsa, te unge pe gatlej!winking

| JustMeFlory a răspuns:

Imi place Sheridan's cel mai mult. whisky. Jack Daniel's si J&Bhappy

| Brigitta a răspuns:

Beau f rar, dar cateva imi plac si miehappy Teacher`s, Jim Beam, Unicum, Dewar`s. O data am gustat Royal Salut. Ala mi-a placut cel mai mult.
Si Martinihappy

| silvio a răspuns:

Jameson-ul, frate, e marfa! ...si in general whisky-ul irlandez e cel mai bun. Apoi bourbon-ul... Si daca nu, merge si-un scotch, da' cu apa, ca-i prea aspru... Cheers! big grin

| silvio a răspuns:

@bro ps: ai grija cu berea ca faci burtalaughing Foloseste-o doar ca sa stingi whisky-ul big grin

| silvio a răspuns:

Un tip putin tumentat statea la masa in fata unui pahar gol si se gandea: Sa mai iau un pahar? Sa nu mai iau? Stomacul zice ca da creirul zice nu... dar creierul e mai destept ca stomacul... dar cel mai destept cedeaza primul...deci mai iau unul.
laughing

| silvio a răspuns:

Doi betivi plimbandu-se pe marginea unui lac vad un om innecat.
-Vezi, ba, daca a baut apa?
rolling on the floor

| silvio a răspuns:

Erau intr-o seara doi betivi care veneau de la carciuma. Unul dintre ei venea in patru labe, iar celalalt sprijinit de un gard. Cel sprijinit de gard rade si spune: Ce rau ai ajuns, ca mergi in patru labe. Cel in patru labe ii raspunde: Da' ce-oi face tu cand s-o termina gardul?
rolling on the floor

| sese a răspuns:

In principiu Whiski-ul scotian numai ca in Romania gasesti whiski scotian fabricat in Bulgaria(doar la Clubul Diplomatilor mai gasesti ne -trucate)si evident in Scotia.Idem pentru cel american(bourbon).
PS.Nu poate costa 30-50 lei (nu acopera nici accizele ) si nici un whiski de 18 sau 25 de ani 200 lei.

| casperboyy a răspuns:

J&B as spune ca e cel mai bun (dar nu ma dau un mare cunoscator) Balaurul e prea spirtos si Jack e prea caramelizat mi se pare amar.

| domidoc a răspuns:

Chivas Regal 12 years old

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Intrebarea se adreseaza adultilor, copii nu au voie decit suc deci injinerii sa se abtina rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu doar vin rosu, de la tara, si tuica din tescovina lui.rarut cai mai dragut. pofta mare si succes.ne intalnim peste 25 de ani pe TPU.sa ne povestim efectele, sa ne masuram ficapul...simpla curiozitate. poatei invatam si pe cei de dupa noi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am pus intrebarea deoarece ieri am ajuns la fundu butoiului si am fost in Cora sa iau ceva. Ce sa iau? Ma uit si ma uit si in cele din urma iau Ballantines, desi J&B mi-a placut mai mult big grin tongue
Silvio tari bancuri, vezi tu cu inecatu' ala? De aia nu beau eu apa rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ursus regele beri in romaniabig grin...si cate o data mai beau tequila.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stiti care mai e problema mea, ca cea de la bere, deosebesc greu marcile. Daca beau din pahar nu stiu ce bere sau whisky am baut rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Lia dar ce iti mai place sa beibig grin. Imi plac fetele de genul acesta.Iesim la o bere?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Lia, tu ai pomenit de un oras...sau numele e vreo marca de vin pe care ai gasit-o pe google? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Na impresii de drojdier pe capu tau neata soare trezirea