Prietenul meu cel mai bun este Jack, Jack Daniel's
Cand ma cert cu el, imi cumpar Metaxa
Iar cand vreau sa diversific, ca sa nu imi moara de tot "pateul", beau Absolut cu suc de mere
@Tudor pai nu ai vazut ca pe mine nu ma prostesti cu o bere?
Poate doar daca este Vieille Bon Secours, nici nu am pretentii mari
Dupa cate prea bine se vede, draga Tudor, nu eu am nevoie sa fac cercetari pe google. Se pare ca tie, in cazul de fata, iti este de folos batranul google, informeaza-te!
Din pacate si eu beau doar bere dar sotului meu ii place patranul Jack Daniel s
Dewars, Blairmhor, The Macallan si ador (pentru ca sunt fata) crema de whiskey Bailey's.
Jack daniels
mie imi place Campari Orange - asta unde il incadrezi daca vinul spui ca-i ceai desi mie imi plac tare mult vinurile rosii frantuzesti
Beau f rar, dar cateva imi plac si mie Teacher`s, Jim Beam, Unicum, Dewar`s. O data am gustat Royal Salut. Ala mi-a placut cel mai mult.
Si Martini
Jameson-ul, frate, e marfa! ...si in general whisky-ul irlandez e cel mai bun. Apoi bourbon-ul... Si daca nu, merge si-un scotch, da' cu apa, ca-i prea aspru... Cheers!
@bro ps: ai grija cu berea ca faci burta Foloseste-o doar ca sa stingi whisky-ul
Un tip putin tumentat statea la masa in fata unui pahar gol si se gandea: Sa mai iau un pahar? Sa nu mai iau? Stomacul zice ca da creirul zice nu... dar creierul e mai destept ca stomacul... dar cel mai destept cedeaza primul...deci mai iau unul.
Doi betivi plimbandu-se pe marginea unui lac vad un om innecat.
-Vezi, ba, daca a baut apa?
Erau intr-o seara doi betivi care veneau de la carciuma. Unul dintre ei venea in patru labe, iar celalalt sprijinit de un gard. Cel sprijinit de gard rade si spune: Ce rau ai ajuns, ca mergi in patru labe. Cel in patru labe ii raspunde: Da' ce-oi face tu cand s-o termina gardul?
In principiu Whiski-ul scotian numai ca in Romania gasesti whiski scotian fabricat in Bulgaria(doar la Clubul Diplomatilor mai gasesti ne -trucate)si evident in Scotia.Idem pentru cel american(bourbon).
PS.Nu poate costa 30-50 lei (nu acopera nici accizele ) si nici un whiski de 18 sau 25 de ani 200 lei.
J&B as spune ca e cel mai bun (dar nu ma dau un mare cunoscator) Balaurul e prea spirtos si Jack e prea caramelizat mi se pare amar.