Eo cand eram mic visam sa ma fac male. acum vreau doar sa fiu iar mic, mic si pitic, si sa nu-mi mai pese de nimic
Eu visam sa ma duc la scoala...proasta alegere...
(ai grija ce-ti doresti, s-ar putea sa se indeplineasca)
Si acum visez la un sot frumos (de preferat Orlando Bloom) si doua fetite sanatosi cu toti
Eu fotbalist. Am ajuns golan iar diferenta nu e mare. Sa ma declar multumit? Neaaaah...
Eu imi doream sa ma casatoresc cu un tip inalt, brunet cu ochi albastri si sa am 5 copii(3 fete si 2 baieti). Visul mi s-a implinit dar nu in totalitate, sotul meu este inalt, brunet cu ochi albastri, am 5 copii, dar 2 fete si 3 baieti...
Eu visam sa ma fac doctorita si pentru asta injectam papusile pana mucegaiau.
Cand eram foarte mica visam sa fiu mireasa si trebuie sa recunosc ca asta e un vis care mi s-a implinit depasind mult asteptarile.
Eu visam sa ma fac manechin, si mi s-a implinit visul. chiar pe 18 am o prezentare si voi imbraca rochia de mireasa
Eu vroiam sa ma fac mare, sa merg la scoala, sa invat... dupa primii 4, 5 ani mi-a trecut Si cred ca mai vroiam un sot frumos, destept si cu bani
Nu, nu chiar............mai degraba sa pot avea capacitatea de a ma intretine singura....nu cariera, ci un serviciu bine platit si sigur si sa pot calatori cat mai des.....ador sa vizitez lumea; aici as vrea sa merg:
http://www.exposhop.ro/....../index.cgi
Salut!
Visul meu e sa cunosc multi prieteni sa imi fac o gasca si sa plecam prin lume ca turisti
sa vizitam toate tarile.
K doar o viata am.
multumesc
La revedere!