Depinde de numărul de prieteni pe care îl ai, depinde și de calitatea pozelor.
Am 613 prieteni si tot 10 likeuri fac? Nu trec mai mult de 10 gem 33 sa am măcar dar alti fac sute de likeuri si sunt mai mult dezbrăcați decat imbracati si eu nimic.
Alții fac sute de like-uri fiindcă au peste 3000 de prieteni.
Fa poze "kinky", de gen, vezi un afis cu un tigru care are gura deschisa si i se vad toti dintii, si te pozitionezi in asa fel incat sa para ca e pe cale sa iti muste capul
pe asa o poza o sa primesti like-uri si de la necunoscuti
Te referi la Facebook, fa-ti prieteni multi, dai cerere la toti, si pentru a face o poza, te imbraci frumos, si atunci o sa ai mai multi like-uri, iar despre Instagram, faci reclama pe Facebook sau iti pui la descrierea instagramul tau.
Pai trebuie sa ai multi followeri... si sa ai si multi prieteni care sa iti deie like
Fără supărare, dar ce vârstă ai? Probabil ești destul de micuță dacă te preocupă lucrul ăsta. Cred că ar trebui să pui accent mai mult pe învățat decât pe numărul like-urilor primite.
Iar referitor la întrebarea ta, unul dintre motivele pentru care alții (cu doi „i") primesc sute de like-uri este acela că au sute de prieteni (mai ales necunoscuți) în listă, iar cu cât sunt mai mulți, cu atât numărul crește. Dar cu ce te ajută să știi că ai atâtea like-uri „false" când poți avea mai puține, dar de la oamenii pe care îi cunoști?
Fa-ti prieteni si scriele prietenilor tai multe comentari frumoasa si ei iti vor da likuri si cimentari frumoase!