Nu stiu sa fluier!
Poate reusesc sa-l conving pe Leonardo Di Caprio sa ma invete. Am vazut ca se pricepea destul de bine sa fluiere, in filmul "Titanic".
Inca nu am vazut filmul dar am auzit ca e dragut. Sunt fata si stiu sa si fluier, dupa baieti daca e cazul. Evit fluieratul in casa ca cica e a paguba.
@music, aveam si eu o curiozitate ingenua... daca sunt singurul care fluiera.sau nu.
Iti scriu un banc care se aseamana oarecum cu ce zici tu acum
O fetita merge cu mama ei la plaja.Vede un baiat in pielea goala:
-Mama, ce este aia dintre picioarele baiatului?
-Pai este un fluiereas.
Dupa o ora vine fetita:
-Mama am suflat in fluieras si nu fluiera.
Asa ai facut si tu acum...
Pe bune mi se pare cam aiurea pentru numele unui film
Si eu cand vreau sa fluier, fluier. chiar daca sunt fata si mai ales. cand ma apuca odata sa fluier, fluier nu glumesc ) ee da. nha ca iti fac si o demonstratie fhiuu, fhiuu
Tot incer si eu de o perioada buna sa inavat sa fluier, da se pare ca nu imi sta in caracter(oricum interesant titlu, sper sa fie un film bun)
Eu stiu un banc cu Gigel. Ii spune Gigel mamicii ca vrea sa faca pipi si ea spune "nu-i frumos Gigel sa spui asta cind mai sint straini de fata... spune si tu ca vrei sa fluieri si o sa stiu ca vrei sa faci pipi". Asa ca de atunci Gigel a-inceput sa spuna ca vrea sa fluiere de cite ori avea nevoie sa faca pipi si mama lui il ducea fireste sa faca baiatu pipi. La un moment dat insa l-a apucat pe Gigel cind era cu tac-su si spune firesc "tata vreau sa fluier". Tac-su ii explica cum ca nu-i momentul potrivit, dar pentru ca Gigel o tinea mortis pe-a lui ca vrea sa fluiere, ii spune intr-un final "bine Gigele hai si fluiera, dar pentru ca e lume multa si nu-i frumos, vin-o si fluiera incet la urechea lui tati"