| cîrne a întrebat:

Eu cand vreau sa fluier, fluier... voi, fluierati?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din pacate, nu stiu sa fluier, dar suierwinking.

17 răspunsuri:
| lia a răspuns:

Nu stiu sa fluier!
Poate reusesc sa-l conving pe Leonardo Di Caprio sa ma invete. Am vazut ca se pricepea destul de bine sa fluiere, in filmul "Titanic".

| User a răspuns:

Mda. cam tampit numele filmului oh go on cred ca nici filmul in sine nu e mai prejos laughing

| fluturas a răspuns:

Pai eu cand vreau sa fac ceva, apoi fac laughing

si sa fluier nu stiu laughing crying

| OanaG a răspuns:

laughing

Tare poanta asta laughing[Cam cat timp"fluieri"?]

| cretzufinish a răspuns:

Inca nu am vazut filmul dar am auzit ca e dragut.hee hee Sunt fata si stiu sa si fluier, dupa baieti daca e cazul. Evit fluieratul in casa ca cica e a paguba. big grin

| Dominicc a răspuns:

Adica?

| Dominicc a răspuns:

Banuiesc ca toti flueram.

| cîrne explică:

@music, aveam si eu o curiozitate ingenua... daca sunt singurul care fluiera.sau nu.

| Zâmbărici a răspuns:

Iti scriu un banc care se aseamana oarecum cu ce zici tu acumlaughing

O fetita merge cu mama ei la plaja.Vede un baiat in pielea goala:

-Mama, ce este aia dintre picioarele baiatului?

-Pai este un fluiereas.

Dupa o ora vine fetita:

-Mama am suflat in fluieras si nu fluiera.

laughingAsa ai facut si tu acum...

Pe bune mi se pare cam aiurea pentru numele unui filmlaughing

| Яùxsi a răspuns:

Si eu cand vreau sa fluier, fluier. chiar daca sunt fata si mai ales. cand ma apuca odata sa fluier, fluier nu glumesc laughing) ee da. nha ca iti fac si o demonstratie fhiuu, fhiuu whistling

| AGGA a răspuns:

Tot incer si eu de o perioada buna sa inavat sa fluierhappybig grintongue, da se pare ca nu imi sta in caracterlaughinglaughing(oricum interesant titlu, sper sa fie un film bunbig grintongue)

| Bia:X a răspuns:

normal ca dabatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cind vreau sa...cind vreau sa, caind vreau sa, pina la urma fac.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu stiu un banc cu Gigel. Ii spune Gigel mamicii ca vrea sa faca pipi si ea spune "nu-i frumos Gigel sa spui asta cind mai sint straini de fata... spune si tu ca vrei sa fluieri si o sa stiu ca vrei sa faci pipi". Asa ca de atunci Gigel a-inceput sa spuna ca vrea sa fluiere de cite ori avea nevoie sa faca pipi si mama lui il ducea fireste sa faca baiatu pipi. La un moment dat insa l-a apucat pe Gigel cind era cu tac-su si spune firesc "tata vreau sa fluier". Tac-su ii explica cum ca nu-i momentul potrivit, dar pentru ca Gigel o tinea mortis pe-a lui ca vrea sa fluiere, ii spune intr-un final "bine Gigele hai si fluiera, dar pentru ca e lume multa si nu-i frumos, vin-o si fluiera incet la urechea lui tati" rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da iauzi fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal ca fluieram