| Anonimm30 a întrebat:

Eu cred ca arat de nota 5-6 la aspectul fizic, e de bine sau de rau?

12 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Fetele cu baieti ca tine stau mai ales alea frumoase de nota, ca conteaza sufletul pe care ele il detecteaza doar ca te priveste intr o poza sau in realitate, ele sunt detectoare pananormale

| RAY a răspuns:

Sierra1 maximul e 10

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

Stie ca e maxim 10, dar vrea sa abureasca ca nota aia nu ar conta. E adevarat ca a aburi pe baiat poate fi pe moment bine pentru baiat ca se minte, dar el nu are nevoie de amagiri, ci de un raspuns cam clar.

| sierra1 a răspuns:

"arat de nota 5-6 la aspectul fizic"

dacă maximul e 1000, e extrem de grav

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

E de ce faci tu cu ceea ce arăți. Dacă nu faci nimic, e de cacao.

| Drimmero a răspuns:

Eu mor de ras cu Ray, cica detectoare de paranormal, aveam o stare proasta dar cand am citit ce a scris am ras instant, e comedie omul

Legat de tine, stati ma potoliti cu notele astea, traiti-va viata, asta conteaza, nu daca te place Irina colega de clasa care l-a ales pe Mircea in locul tau avand aspectul fizic putin mai sus, nimeni nu arata de 10 fiind natural/a, oamenii sunt influentati fizic si de starea de spirit, nu mereu poti fi doar zambete si sa stralucesti mereu.

| Anonimm30 explică (pentru Drimmero):

Nu e vorba ca nu m-a ales irina. Dar nu suport sa fiu urat, eu ador frumusetea in lumea asta

| Mosotti a răspuns (pentru Anonimm30):

Degeaba nu suporti, realitatea e una si trebuie sa o accepti cu fruntea sus.
Evident ca iau de buna ce ai zis ca esti asa! Daca nu o fi asa, e altceva.

| Mosotti a răspuns:

Nu prea e de bine, dar nici asa rau nu e daca ai un 6 macar.
La 6 esti asa cam mediu atractiv catre mai putin mediu. 5 nu e bun.
Un 8 e atractiv, din 100 de fete, cel putin 40-50 il plac.
9 si 10 f atractiv.

Vb de o scara de la 1 la 10, nu pana la 1000 cum vrea sa amageasca un coleg de vorum, ca sa arate ca de fapt nota aia nu conteaza, ba conteaza f mult.

Si nota nu e data de tine, ci piata spune nota, adica daca te plac fetele majoritatea sau nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.ne si noua un link ceva care sa ne duca la o poza cu tine sa ne putem da cu parerea calumea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă ți-ai dat tu nota e posibil să fie umflată. Cel mai bine e în zona 7-8. Mai jos sau mai sus începe să fie cu probleme. Deci ești la un duș distanță de a arăta bine.

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Exact 7-8 e cel mai potrivit. 6 e la un minim, iar 5 nu e bun.