Fetele cu baieti ca tine stau mai ales alea frumoase de nota, ca conteaza sufletul pe care ele il detecteaza doar ca te priveste intr o poza sau in realitate, ele sunt detectoare pananormale
Eu mor de ras cu Ray, cica detectoare de paranormal, aveam o stare proasta dar cand am citit ce a scris am ras instant, e comedie omul
Legat de tine, stati ma potoliti cu notele astea, traiti-va viata, asta conteaza, nu daca te place Irina colega de clasa care l-a ales pe Mircea in locul tau avand aspectul fizic putin mai sus, nimeni nu arata de 10 fiind natural/a, oamenii sunt influentati fizic si de starea de spirit, nu mereu poti fi doar zambete si sa stralucesti mereu.
Nu prea e de bine, dar nici asa rau nu e daca ai un 6 macar.
La 6 esti asa cam mediu atractiv catre mai putin mediu. 5 nu e bun.
Un 8 e atractiv, din 100 de fete, cel putin 40-50 il plac.
9 si 10 f atractiv.
Vb de o scara de la 1 la 10, nu pana la 1000 cum vrea sa amageasca un coleg de vorum, ca sa arate ca de fapt nota aia nu conteaza, ba conteaza f mult.
Si nota nu e data de tine, ci piata spune nota, adica daca te plac fetele majoritatea sau nu.
Dacă ți-ai dat tu nota e posibil să fie umflată. Cel mai bine e în zona 7-8. Mai jos sau mai sus începe să fie cu probleme. Deci ești la un duș distanță de a arăta bine.
Exact 7-8 e cel mai potrivit. 6 e la un minim, iar 5 nu e bun.
raul123 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
LeeMinHo00 întreabă: