Absolut totul graviteaza in jurul banilor indiferent ce s-ar spune.Asa ca acea afirmatie este ipocrita, dar vezi doamne "da bine". Cred ca orice discutie in contradictoriu ar fi de prisos.
Si banii conteaza.
Intr.o relatie trebuie sa munceasca amandoi, sa contribuie cu ceva, nu doar sau doar ea
Uai si fasi uai?
Ghini,pana sa vorbesc cu tini
Uai,da di si esti rea cu mini?
"Trebuie sa recunoasteti asta, altfel deveniti ipocrite spunand ca partea financiara nu e importanta." nu trebuie sa recunoasca nimic. pe cat de mult mint ele, nu e femeie fata la ora actuala care nu se uita si la partea financiara cand isi aleg un partener. pe mine nu ma doare ce munceste prietena mea, atata timp cat nu e vreo prost-ituata sau mai stiu eu ce, dar o fata mereu e curtioasa si unde muncesti si cat castigi si restul. asa ca nu trebuie sa zici " ele spun ca nu conteaza" ca stii sigur ca mint cu nerusinare.
Se mint ca par "inocente" poate, cine stie. oricine stie ca pentru o fata, un baiat trebuie sa aiba o situatie financiara buna, pe cand la un baiat nu prea da 2 bani pe salariul ei sau mai stiu eu. nu am intrebat in 21 de ani cat ia o fata asa ca... poate altii sunt altfel, cine stie
Tulai Doamnii, ai intrat in niamu moldovenilor?
Normal ca e importanta,dragostea nu tine de foame. Acum, unele confunda,, important,, cu,, tot ce conteaza,, si aleg banul in detrimentul iubirii si atentiei. Noi avem o vorba, cum iti asterni asa dormi.
Se ofenseaza degeaba, nu iubesti nimic pe burta goala sau daca ramai fara electricitate.
Stii, daca as avea un iubit, m-as simti prost sa ii spun sa-mi cumpere ceva, sau sa-mi cumpere haine. Prefer mai bine sa-mi cumpar singura.
Si tu ai dreptate, dar banii conteaza, zic eu, dupa ce doua persoane se gandesc sa se mute impreuna, sa aiba o relatie mai solida, si chiar si acolo, dupa mine, cred ca nu sunt extrem de importanti banii lui, ci banii nostri. Adica sa ne ocupam de tot, impreuna nu doar el. Mai sunt si unele materialiste, care spun ca iubirea poate fi intretinuta doar cu bani.
Asta e parerea mea.
Ok, nu ar fi foarte convenabil, dar cred ca ar fi si el constient ca ii trebuie un loc de munca. Nu as renunta la el pentru asta, dar daca nu ar vrea sa contribuie si el la partea financiara, ar insemna ca nu m-ar iubi si ar sta cu mine doar pentru bani, si asa cred ca nu ar mai avea rost sa fim impreuna.
Normal ca nu. Spre deosebire de altele, eu sunt constienta de ceva in viata. De multe chiar.
Asta crezi tu, multi isi lasa constienta la w.c
Multi sunt niste materialisti obsedati de *****
Eu nu sunt ca ei. Imi e sila de oamenii astia.
Pot fi si baieti de bani gata, care sa nu stie ce inseamna "muncitor" si "descurcaret".
Nu as vrea un om ca asta.
Stiu, dar am dat un exemplu.
Sigur, putem vorbi.
Dar cine a zis ca banii nu conteaza? Nu cred ca este nimeni ipocrit sa spuna ca banii nu sunt importanti intr-o relatie/casnicie.
Probabil nu au bunul simt si taria sa recunoasca, nu cred ca incalzeste pe nimeni doar iubirea. Este si o vorba" dragostea trece prin stomac", dragostea se intretine si cu bani totodata.
Tocmai,banii ajuta intotdeauna. Nu exista viata cu un trai macar decent fara bani si nu cred ca ar accepta vreo fata sa traiasca cu un baiat care nu ar putea sa ii ofere nimic.
"nu cred ca ar accepta vreo fata sa traiasca cu un baiat care nu ar putea sa ii ofere nimic." nu ar accepta nici dracu iti dai seama, dar e mai "frumos" sa zici ca apreciezi sufeltul decat buzunarul unui tip.
Aici nu vorbesesc despre fetele ca isi doresc numai BANI, aici vorbesc despre o fata cu suflet bun, educata care isi doreste o relatie/casnicie bazata pe sentimente.
MadaAwwr întreabă: