| chiftelutacrocanta a întrebat:

Eu cred ca realitatea cruda despre care se vorbeste este frica de moarte.Realitatea in sine nu cred ca e cruda, sunt doar niste clowni oamenii, daca mergi si le zambesti o sa-ti zambeasca si ei si gata.Cruzimea sta in foamea lor,cruzimea sta in oamenii care te fura de frica sa nu moara,cruzimea sta in cersetorii care stau pe strazi si le e frica sa nu moara de frig,aceste imagin iti creeaza in minte ca realitatea e cruda,dar nu e, e o capodopera realitatea, atat timp cat frica este absenta.Ai fost concediat,apare o frica,aceea ca vei ajunge pe strazi si vei muri de foame,dar tu nu ai ajuns inca pe strazi daca ai fost concediat,daca pur si simplu mergi mai departe fara frica,va mai fi realitatea cruda daca mananci un sandwitch si niste prune pe zi si stai seara in parc sa te uiti la stele si sa admiri florile? Dar odata ce stai in parc si ti-e frica de moarte,mai e realitatea frumoasa? Frica de necunoscut cred ca mai creeaza o problema,cred ca mergand in strainatate totul pare crud acolo,pentru ca nu sti la ce sa te astepti,nu ai o siguranta,dar daca mergi in strainatate lipsit de frica,stiind a totul va fi bine,mai e realitatea cruda? Daca in strainatate te bat mafiotii,te sperii sa nu te omoare,dar daca stii box si te lupti cu ei fara frica, mai e realitatea cruda, sau doar frica de moarte si necunoscut e cruda?

1 răspuns:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Încearcă pe un site literar.