Are dreptate @bacemi, esti rau si instigi la rautate, violenta verbala si jigniri. Mereu te iei de @bacemi si nu inteleg de ce. E un tanar care se instruieste si vrea sa faca ceva in viata. Care-i problema ta? Lupta-te cu @nony, care iti da peste botic, dar nu cu @bacemi. Vanez raspunsurile lui @nony si ma amuz copios. Este super inteligent.
Deci ai nevoie de foarte multe fundite si nu trebuie sa alergi dupa ele. Pur si simplu trebuie sa dai multe raspunsuri. Poate peste 1000. Asa devii expert tpu...si cred ca iti trebuie mai mult de 100 de fundite. Oricum bafta
Sall, din cate am observat eu pentru a fi expert trebuie sa ai peste 200 de raspunsuri castigatoare, si sa fii foarte activ pe aceste site.
Pentru ca cei care tot intreaba cate fundite trebuie sa aiba ca sa fie experti si pana la urma devin(doamne fereste), sunt trimis la mine sa ii sedez. Asa ca ti-am facut o favoare
Buna, in primul rand tebuie sa fi foarte activ, sa primesti cat mai multe fundite, sa dai cat mai multe raspunsuri folositoare, inteligente si amuzante, sa raspunzi cat mai mult si cat mai bine, dar sincer nu asta ar trebui sa fie motivul pentru care sa raspunzi, important e sa ajuti persoana careia ii raspunzi, totusi daca iti doresti, foarte bine, iti urez bafta la cat mai multe fundite, cat mai multe raspunsuri bune, trebuie sa fi nominalizat de ceilalti useri, bafta!
Citez din Raluca: "Trebuie să fii activ pe site (cel puţin 500 de răspunsuri) şi să fii membru de cel puţin 2 luni."
Mai bine vorbeşte cu BitterSweet în particular
Tu nu ai nici o sansa sa devii expert. Asta pentru ca expertii nu trebuie sa instige la violenta verbala, iar tu ai facut-o de foarte multe ori.
Bacemi, tie ti-a iesit vreodata in viata vreo gluma? Stii sa faci diferenta intre ironie si seriozitate? Permite-mi sa raspund: nu, nu.
Se scrie "nicio", poietu-le. Cred ca e a treia sau a patra oara cand iti spun. In rest, la cat mai multe fundite, probabil ai deja vreo 50000, si la cat mai multe copy/paste-uri & raspunsuri dotate cu inteligenta unui cui ruginit. Asta ca sa nu spui ca n-am fost violent in exprimare.
1. Oooo, dar esti expert, prietene.In orice in afara de TPU ( tii minte cand te-am rugat sa nu te subestimezi, vorbeam serios )
2.Masturbeaza-te si tu cu vreo ...periutá.
3. Fara numar, mancacias ( cum ar zice Bercea Mondialu´ )
Expert: Trebuie sa fii activ pe site, minim 500 de conturi cu acelasi ip descoperite.
User al anului: minim 5000 de raspunsuri in ultimele ore de la activarea contului, daca nu ai timp e musai sa-ti dai demisia de la servici.
Pentru suspendare:
Categoria 1) suspendare sub forma de crucificare, adica te sacrifici pentru ca unii useri sa inteleaga ca nu se fac aranjamente
Cat. 2) suspendare reala-spam, injuraturi in privat sau amenintari cu bataia pe strada gen maryus37, iar mi-a scapat, am mainile inghetate.
Trebuie sa rapsunzi la cat mai multe intrebari, sa fie folositoare si inteligente.
Nu contează neapărat numărul de fundiţe. Contează după cum a scris cineva mai jos: să ai minim 500 de răspunsuri şi cel puţin 2 luni pe site. Pe lângă asta e important să fii de folos site-ului.
P. S. Nici o se scrie într-un cuvânt conform regulilor de acum 2-3 ani. Cei de la Academie au decis asta, dar e acceptat şi scris dezlegat. Dacă nu mă înşel şi în subtitrarea filmelor se scrie ăntr-un cuvânt (mai nou).
@kittyalexandra! E acceptat dezlegat doar atunci cand avem de-a face cu adverb+ articol nehotarat sau cand e conjunctie+numeral, atunci cand avem de-a face cu un adjectiv(vezi cazul Bacemi pe care il sustii! ) se scrie, obligatoriu (vezi DOOM!) "nicio".
Multumesc expertului si poetului ca mi-au dat ocazia sa intervin!
Later edit: Lora, "de a-l mai avea" se scrie dupa modelul dat de mine!
@Raul9004 - Stii expresia "Daca taceai..."? "Nicio" este adjectiv pronominal nehotarat si stiu exact ce spun. Daca ai dubii in privinta corectitudinii spuselor mele, verifica in manualul de clasa aVII-a de Limba si Literatura Romana!
Iar in privinta lui "o", acesta nu poate fi considerat in mod arbitrar articol nehotarat sau numeral, exista reguli clare de stabilire a valorii lui gramaticale. Daca vrei sa dau exemple, ma anunti, o pot face!
LoveMadScience întreabă: