Bună.
Ai un al șaselea simț mai dezvoltat, percepi lucruri care se vor petrece în viitor.
Te poate ajuta să înțelegi mai bine starea prin care treci o carte de parapsihologie. O poți găsi la biblioteca centrală de la tine din localitate.
Mult succes în taina paranormalului.
Pa, pa.
Eu sincer iti spun...nu te mai arunca asa repede...in cazul tau erau fete...in cazul meu (nu eram singur) erau baieti...si cand se instaleaza panica te strang de gat... te trag de par...si mori si tu si curajul tau. Nu spun ca nu e bine... dar gandeste bine inainte, daca tipul sau tipa au peste 80 de kg...eu unu cunosc cazuri in care salvatorul a murit... iar victima a scapat.
Acum... eu nu cred in semne... te-ai aflat la locul potrivit la timpul potrivit...si respectul meu pentru ceeea ce ai facut.
Nu stiu daca am inteles bine ce vrei tu sa zici... dar stiu ca atunci cand visezi apa... daca e curata inseamna griji...inseamna ca te ingrijorezi pentru ceva... iar daca e murdara inseamna boala.adica s-ar putea sa te imbolnavesti...eu asta stiu de la bunica mea. daca te ajuta cu ceva e bine...