| CheraBogdan a întrebat:

Eu fiind baiat, considerati ca este normal sau anormal sa am parul mare si un piercing in buza? Chiar imi doresc sa ma duc la un salon ca sa-mi puna un piercing in buza, eu de mic sunt pasionat de piercing-uri si de tatuaje. ^.^

15 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nui normal ca barbatii sa aiba par lung le sta rau, fieru iti da lovitura de gratie ala mai lipsea sa il pui.

| CheraBogdan explică (pentru mgtow):

Ete na! laughing Crede-ma ca am vazut destui tipi care au plete si care le sta chiar genial! Din contra chiar, consider ca sunt o gramada carora le sta mult mai bine cu parul mare, decat tunsi scurt.

| AlexanderAdrian a răspuns:

Nu-i nimic anormal, lasa-ti parul cat vrei de lung daca-ti sta bine e foarte ok. Incearca sa nu-ti pui un piercing care ar putea sa-ti zgarie dintii cumva, sau sa-ti raneasca gingiile, eu zic sa ai grija cu zona aia. Iar piercing-urile sunt ei ele ok atat timp cat nu exagerezi.

| SuneteDeChitara a răspuns:

E cel mai ok sa-ti placa tie.
Parerea celorlalti nu ar trebui sa te intereseze.

| Axys a răspuns:

Eu n-am nimica cu baei care au parul lung happydaca asa iti place lasa-l nu asculta de gura lumii nu lor trebuie sa le placa i nu e demonstra lor tie trebuie sa-ti placa tie aca iti sta bine asa happye bine

| Vans a răspuns:

Lasă-ţi păru' să crească atât cât vrei. Pune-ţi pierce dacă vrei. De ce-ţi pasă de părerea societăţii?

| CheraBogdan explică (pentru Vans):

Hehe, chiar nu-mi pasa deloc de parerea societatii \m/, asa daca s-ar uita un cocalar sau o pitipoanca ciudat la mine si sa zica gen "Uite ba si pe emokidul asta cum arata", clar as rade de nebun. laughing Am patit de curand o faza cand eram intr-un autobuz, eu m-am asezat comod pe un scaun si ascultam muzica la casti, cand deodata cineva imi da castile jos si imi spune "Bai ce emo cretin esti" si m-au intrebat ce muzica ascult si eu le-am spus direct rock. Si au inceput sa bage majoritatea manele pe "caramizile" lor (erau cam 5-6 cocleti si erau gen de clasa a 11-a). Eu atunci le-am spus in fata ca manelele sunt de prost gust si ca in lume dintotdeauna muzica rock a fost, este si o sa ramana in continuare extrem de apreciata. Pfuai, atunci au inceput sa injure, dar am preferat sa-i ignor de tot. happy

| Vans a răspuns (pentru CheraBogdan):

Eu dacă aveam statura necesară[n-am forţă mai deloc, trebuie să recunosc(bine că-s femeie)] îi şi plantam o flegmă între ochi.
De oameni de ăştia dai la fiecare pas, pentru că România mai are mult până să ajungă la civilizaţie şi cu vorba bună nu rezolvi nimic, crede-mă, că am încercat şi aşa.

| KristalPop a răspuns:

Daca tie iti place parul mare (ca si mie de altfel), de ce ar fi anormal?
Nu esti singurul si nici ultimul.
Poarta-te cum iti place, cum simti tu ca iti sta mai bine.

| CheraBogdan explică (pentru KristalPop):

Eu clar ma simt extrem de bine in pielea mea! Am postat intrebarea aceasta ca sa observ parerile celorlalti legat despre acest subiect. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ahh laughing depinde cati ani ai. Daca ai sub 17, nu mi se pare normal. Daca ai peste 17, poti sa faci ce vrei tu, pentru ca e viata ta si nimeni nu ar trebui sa te judece pentru alegerile facute de tine.

| Foxyyyy a răspuns:

Daca e anormal? Hai pe bune, de ce ti-ar pasa de parerea unor incuiati? Tipii cu parul lung sunt sexy.

| Musique a răspuns (pentru Foxyyyy):

Și sunt atâââât de sexy http://weheartit.com/entry/66345989/via/musique

| CheraBogdan explică (pentru Foxyyyy):

Pana si eu ca baiat sunt de aceeasi parere ca si tine. ^^ Si chiar nu-mi pasa deloc de parerea celor care au neuronii securizati cu lacatul. laughing

| Axys a răspuns (pentru Foxyyyy):

Corect