Nui normal ca barbatii sa aiba par lung le sta rau, fieru iti da lovitura de gratie ala mai lipsea sa il pui.
Ete na! Crede-ma ca am vazut destui tipi care au plete si care le sta chiar genial! Din contra chiar, consider ca sunt o gramada carora le sta mult mai bine cu parul mare, decat tunsi scurt.
Nu-i nimic anormal, lasa-ti parul cat vrei de lung daca-ti sta bine e foarte ok. Incearca sa nu-ti pui un piercing care ar putea sa-ti zgarie dintii cumva, sau sa-ti raneasca gingiile, eu zic sa ai grija cu zona aia. Iar piercing-urile sunt ei ele ok atat timp cat nu exagerezi.
E cel mai ok sa-ti placa tie.
Parerea celorlalti nu ar trebui sa te intereseze.
Eu n-am nimica cu baei care au parul lung daca asa iti place lasa-l nu asculta de gura lumii nu lor trebuie sa le placa i nu e demonstra lor tie trebuie sa-ti placa tie aca iti sta bine asa e bine
Lasă-ţi păru' să crească atât cât vrei. Pune-ţi pierce dacă vrei. De ce-ţi pasă de părerea societăţii?
Hehe, chiar nu-mi pasa deloc de parerea societatii \m/, asa daca s-ar uita un cocalar sau o pitipoanca ciudat la mine si sa zica gen "Uite ba si pe emokidul asta cum arata", clar as rade de nebun. Am patit de curand o faza cand eram intr-un autobuz, eu m-am asezat comod pe un scaun si ascultam muzica la casti, cand deodata cineva imi da castile jos si imi spune "Bai ce emo cretin esti" si m-au intrebat ce muzica ascult si eu le-am spus direct rock. Si au inceput sa bage majoritatea manele pe "caramizile" lor (erau cam 5-6 cocleti si erau gen de clasa a 11-a). Eu atunci le-am spus in fata ca manelele sunt de prost gust si ca in lume dintotdeauna muzica rock a fost, este si o sa ramana in continuare extrem de apreciata. Pfuai, atunci au inceput sa injure, dar am preferat sa-i ignor de tot.
Eu dacă aveam statura necesară[n-am forţă mai deloc, trebuie să recunosc(bine că-s femeie)] îi şi plantam o flegmă între ochi.
De oameni de ăştia dai la fiecare pas, pentru că România mai are mult până să ajungă la civilizaţie şi cu vorba bună nu rezolvi nimic, crede-mă, că am încercat şi aşa.
Daca tie iti place parul mare (ca si mie de altfel), de ce ar fi anormal?
Nu esti singurul si nici ultimul.
Poarta-te cum iti place, cum simti tu ca iti sta mai bine.
Eu clar ma simt extrem de bine in pielea mea! Am postat intrebarea aceasta ca sa observ parerile celorlalti legat despre acest subiect.
Daca e anormal? Hai pe bune, de ce ti-ar pasa de parerea unor incuiati? Tipii cu parul lung sunt sexy.
Și sunt atâââât de sexy http://weheartit.com/entry/66345989/via/musique
Pana si eu ca baiat sunt de aceeasi parere ca si tine. ^^ Si chiar nu-mi pasa deloc de parerea celor care au neuronii securizati cu lacatul.
Anonymus101 întreabă: