| Simplyy a întrebat:

Eu ii spun iubitului mei "Ursulet" si m-am gandit ca de Ziua Indragostitilor sa ii iau un ursulet mare. Ce parere aveti? I-ar placea?

16 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu e o idee buna, are nevoie de ceva barbatesc un ceas de exemplu... asta ar fi misto pentru el: http://www.ceasuri-outlet.ro/ceasuri-barbatesti-loop-series-p8048/

| mona a răspuns:

Cred ca i-ar placea daca accepta sa-l alinti cu,, ursulet,,

| wolder a răspuns:

Cred ca dabig grin

| PlayWithMe a răspuns:

Nu ii lua ceas, mie spre exemplu mi-au luat fetele multe ceasuri pe care le-am pus intr-o cutie si acolo au putrezit.Vezi si tu ce ii place, decat sa ii iei o prostie, mai bine ii faci o felicitare ceva.

| KittyKa a răspuns:

Cea mai buna idee laughing Daca nu, un parfum ar fi foarte frumos, sau macar ceva simbolic happy

| luisanamy a răspuns:

Cel mai frumos cadou. sigur o sa-i placa.

| Azµre a răspuns:

Foarte frumos, dacă ai putea imprima și ceva pe el și mai frumos să îi scrii numele!

| NuMaContrazice a răspuns:

Daca iubita mea mi-ar lua un ursulet micut si dragut si pufos de 14 februarie... AS IMPUSCA-O CA PE CEAUSESCU!

| emag a răspuns:

Da, e foarte buna ideea

| july00 a răspuns:

Da,cred ca i-ar placea! De ce nu? acum tu stii ce gusturi are iubitul tau. fiecare are gusturi diferite.happy

| HouseHouse a răspuns:

laughing Credbig grin

| shadow222 a răspuns:

Baietii ganditi-va si la bugetu fetei k poate n-are bani de ceas ai putea sa ii iei un tricou frumos sau ursuletul as alege ursuletul daca tot ii zici asa + conteaza gestu draga si crede-ma cv tu sa faci e ft frumos eu zic ursubig grin

| Noone4u a răspuns:

Baietilor nu le plac genul asta de cadouri, le place ceva mai barbatesc un parfum, o bratara [mai groasa, argintie], un ceas etc.

| DontDifferent a răspuns:

Bine zis Spetsnaz cv barbatesc ca un ceas sau un tricou...

| bernik a răspuns:

Daaaa si sa ii scrii pe el ursuletul meuuu..personalizeaza`l!

| Simplyy explică:

I-am luat un urs de 70 cm. Gri, scrie pe el LOVE YOU este superb, si ii place!