Nu e o idee buna, are nevoie de ceva barbatesc un ceas de exemplu... asta ar fi misto pentru el: http://www.ceasuri-outlet.ro/ceasuri-barbatesti-loop-series-p8048/
Nu ii lua ceas, mie spre exemplu mi-au luat fetele multe ceasuri pe care le-am pus intr-o cutie si acolo au putrezit.Vezi si tu ce ii place, decat sa ii iei o prostie, mai bine ii faci o felicitare ceva.
Cea mai buna idee Daca nu, un parfum ar fi foarte frumos, sau macar ceva simbolic
Foarte frumos, dacă ai putea imprima și ceva pe el și mai frumos să îi scrii numele!
Daca iubita mea mi-ar lua un ursulet micut si dragut si pufos de 14 februarie... AS IMPUSCA-O CA PE CEAUSESCU!
Da,cred ca i-ar placea! De ce nu? acum tu stii ce gusturi are iubitul tau. fiecare are gusturi diferite.
Baietii ganditi-va si la bugetu fetei k poate n-are bani de ceas ai putea sa ii iei un tricou frumos sau ursuletul as alege ursuletul daca tot ii zici asa + conteaza gestu draga si crede-ma cv tu sa faci e ft frumos eu zic ursu
Baietilor nu le plac genul asta de cadouri, le place ceva mai barbatesc un parfum, o bratara [mai groasa, argintie], un ceas etc.
anonim_4396 întreabă:
CaliforniaLove întreabă: