Buna Andra,
Pentru a ne putea exprima o parere, in cunostinta de cauza, ar fi trebuit sa ne indici si schimbarile pe care vrei sa le faci, nu suntem mama Omida sa ghicim ce vreti voi. Expune propunerile concrete si atunci o sa-mi exprim si eu parerea. Numai bine!
Buna Andra,
Am vazut propunerile voastre si parerea mea este ca:
1.Nu bag de seama culorile, pentru mine oricare e buna.
2. Exact asa sunt puse intrebarile, la fiecare categorie cele mai recente sunt primele.
3.Nu vad de ce sa fie rasplatiti utilizatorii, in general, cu atat mai putin cei noi. Daca s-ar pune problema unei rasplati(ceea ce nu este cazul, noi raspundem aici din pur altruism si fara a astepta vreo rasplata, in afara multumirii ca am putut ajuta cat de cat - cel putin asa judec eu), atunci cei vechi ar trebui rasplatiti si spun asta desi si eu sunt relativ nou pe site. Numai bine!
Daca nu iti place situl asa cum este de ce nu-ti faci tu unul cum iti doreste inimioara?
Suntem foarte multi untilizatori si foarte multe opinii de altfel.Nu zic ca nu mi-ar placea anumite schimbari, doar ca am avea nevoie de acceptul majoritatii.
Cred ca cei in masura sa faca anumite schimbari sunt expertii, plus ca mi se pare totul ok si acum! Accept schimbarile, dar asta implica mai multe.
Bafta.
Uitati despre ce schimbari este vorba!
-sa schimbam culorile, in loc de albastru si portocaliu, sa punem alte culori ( alegeti voi, ce culori vreti!)
- sa fie putin mai organizat, adica sa apara fiecare categorie in parte si sub ea intrebarile fara raspuns, adica cele mai recente.
-utilizatorii noi de pe site ar putea fi rasplatiti cumva pentru ca s-au alaturat comunitatii de pe acest site.
In plus, deveniti foarte reticenti cand vine vorba de schimbari, de ceva nou (unii dintre voi) si nu inteleg motivul. Eu si cred ca si Alejandra nu vrem sa ne certam.Este doar parerea noastra si avem nevoie si de parerile voastre.
In concluzie, raspunsul vostru la initiativa noastra reprezinta un vot:pro, sau contra.Am dori sa intelegeti ca nu vrem sa schimbam site-ul din foarte bine, in mult mai rau. Putem face o schimbare, daca sunteti de acord(voi, majoritatea) si daca nu ne judecati.
Speram ca initiativa noastra "sa fie imbratisata" de cat mai multi utilizatori. Multumim tuturor!
@lolita: Eu nu am spus ca acest site nu imi place. Daca nu mi-ar placea, nu l-as mai frecventa.Nu e logic?
Da` nu vreti sa il puneti pe Justin Bieber pe fundal? Sau sa faceti funde Lady Gaga?
Cum zice anonim :"Deci am observat ca peste tot se tot schimba "lookuri" si intodeauna s`a schimbat din bine in ft prost...(hi5, google, etc) deci eu cred ca e bine asa cum e."
Cel mai bine lasati`l asa cum e.
Daca eu sunt cea care a venit cu ideea stati sa va lamuresc ca sa intelegeti mai bine din punctul de vedere al amandurora. Deci. 1) Nu prea inteleg de ce nnu vreti sa schimbam putin aranjamentul pe aici, deoarece, intotdeauna ceva nou poate fi, in concluzie ceva ff bine. 2) Am dori sa nu ne judecati, deoarece nu vrem sa ne certam cu voi. acum vom supune la vot, si fiecare va vota ce ii convine mai mult! Va multumim anticipat!