Job+chirie=problema rezolvata
Sunt părinți tai, nu dușmani
Ca nu sunt de-acord cu tine, nu e o tragedie
Încearcă sa vorbești calma cu eii, și explica-le ca tu te simți bine cu sprâncene negre, calmă fără sa faci spume la gura, dacă tu ești calma și se vor potoli și eii
Da le'am spus, numa pentru ca lor le plac alea negre, numai asa le vor! Ei nu inteleg pentru ca au o fixatie bolnava sa fiu asa cum le place lor. Si stai ca mai am 1 an de scoala, dupa aia job si chirie!
Sunt părinții tăi nu ar trebui să decidă ei cum să arăți, având în vedere ca ai 18 ani și ești majoră, tu trebuie să te accepți așa cum ești, așa cum te-ai născut și nimeni nu ar trebui să îți spună ce să faci cu viața ta și cum să o trăiești, cum să arăți.
Ăștia nu-s părinți. iartă-mă ca îți spun, în loc să îți transmită afectiune, dragoste și să fie acolo lângă tine în momentele grele ei fac totul opus. în locul tău mi-aș găsii un loc de muncă și odată ce te-ai stabilizat și ai strans ceva bani acolo mi-aș face valiza și aș pleca.
Încearcă să vorbești cu ei ultima oară, să ii spui tot ceea ce ți-am scris eu în afară de faptul ca o să pleci, aia să le spui la ultimul moment, ai 18 ani poți face ce vrei.
Dacă vezi ca, chiar dacă ai încercat să vorbești cu ei și tot nu se schimbă situația rezista ceva timp și apoi odată ce ai strans niște bani poți pleca.
Nu-s părinți cei care își jignesc și injură copii lor, eu în locul tău le-aș spune mai bine nu ma nășteai.
Asa e. Le'am spus de multe ori ca o sa plec dar nu le pasa. Bunicamea ma incurajeaza cu varianta sa mai astept 1 an( ca acum vin clasa a 12a), plec la faculta si pa. Fac tot posibilul sa le mai rezist...dar la chestiile personale nu pot sa ma retin de la ele.
Păi vezi, mai rezistă puțin și o să poți pleca, dacă nu le pasa mai bine, asta demonstrează ce fel de părinți ai. eu dacă le-aș spune așa la ai mei m-ar bătea ca vor să rămân