Tot ce este mic este dragalas. Nu ai vazut puisorii de gaina ce dulci sunt? Sau catelusii, sau pisicutele in primele lor saptamani de viata. Copilasii cu atat mai mult sunt dragalasi; si parintii ii cresc cu drag. Problema e ca nu poti sa stii dinainte ce va iesi din ei cand vor fi mari, oricat de bine i-ar creste parintii. Nu putini au avut surpriza sa vada ca au crescut un copil nerecunoscator.
Nu îi ador. Pot spune că înainte nu îmi plăceau deloc, mi se păreau scârboși. Acum pot spune că îmi sunt totuși dragi.
Da am avut si nu doar de unul
Este bine atunci.
Da, sunt draguti si de multe ori devii fericit in prezenta lor, insa ce e drept plansetul lor este destul de "sacaitor".
Pentru mine nu e sacaitor, ii ador.
Wow, probabil esti una din putinele persoane care adora plansetul lor.
Deci, Felicitari!
Multumesc, daca aveti nevoie apelati la mine
Nu. Pana la 2, 3 ani majoritatea mi se pare ca arata toti la fel si ca sunt urati cu spume. Sincer. De la 2, 3 ani incep sa mi se para suportabili si incep sa imi placa abia de la 6, 7 ani in sus.
Da,bineinteles! Cine nu-i plac? Este binecuvantarea lui Dumnezeu, bucuria si fericirea parintilor si al bunicilor!
Oooooooo....stiu sunt niste dragalasi
De ce la nimeni de aici din comentarii nu le plac? Eu abia astept sa am un bebe sa il pupacesc
Aaa eu ii ador mereu si cand plang si cand rad, mereu
Te pup
Cand surorile mele gemene erau bebei si erau foarte rele, fiecare avea o paturica a ei.
Le puneam pe patura si le roluiam ca pe sarmalute si ma jucam cu ele pana se calmau, le dadeam suzeta si dupa le ridicam pe picioare si ma jucam cu ele.
Mie dor de ele cand erau mici si imi plac mult bebeii, dar doar cand sunt mici ca dupa cresc si vor bani )
Nu suport copii. Ma bucur ca exista tv-ul ca il poti aprinde si scapai de bataia de cap.
RAY întreabă: