| M@rZzz a întrebat:

Eu joc metin2 factory si nu gasesc absolut DELOC armuri de lvl 54 sau 61. Am auzit de la o prietena (ea joaca metin2 GX) ca exista o lada numita "lada Oberok" in care cad anumite iteme si poate imi cade si mie armura (la ei se gaseste la negustoreasa). Eu n`am gasit`o la negustoreasa si ma intrebam daca unul din voi m`ar putea ajuta s`o gasesc.
Multumesc :*.

Răspuns Câştigător
| FineBroAndy a răspuns:

Pai lada Oberok e la daiferite metine.Eu am jucat o gramaaaaadaaaa de servere private dar nu am gasit.Am gasit pe ro dar erau scumpe.Stiam un metin in care avea inventaru full de lade Oberok la lvl 1, dar mai demult.Succeswinking

80 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba da in lada obeerok pica armuri de lvl 54, pica arme de 65: cum ar fi nimfe magnetice... si armuri poate sa iti cada chiar platosa de aur spun asta din propria experienta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum imi fac cont pe metin2 facotry

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lada Oberok pic la Ork sef din valea de la orciwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da bate seful orc sta pe langa templu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mah nu sunt armuri tari in metinul acesta doar in alte metine iti pica armuri de lvl mare din v2

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lada Oberok cade la seful Oberorck.Acesta se gaseste pe langa templu... Daca este batut de un player de 54- cade mereu, mai poate cadea si la lord(sefu din templu maimutelor exp)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand GX e un **** si in al doilea rand poti sa cumperi de 34+9

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe metin2Sky sunt lazi la 4kk! dar nu te speria de pretul urias acolo banii se fac chiar foarte usor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai trebuie sa il bati pe regele oricilor numit regele Oberok atunci iti fa pica lada Oberok.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa te bati si iti pica una poate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Omoara si vei primii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Joaca mt2 wz

| DarkGhost a răspuns:

Stiu eu cat lazile oberok dac ai nevoi un mesaj la aces id mada_madalin54

| bogdyi a răspuns:

Du-te in turnul demonilor acolo cade id de mess:bogdan_skate11
sa ma ajuti si pe mine la ceva

| misterios a răspuns:

E pe metin2fun la negustoare pune magazin de obiecte

| RomeoChicken7 a răspuns:

Ma sunteti toti niste fraeri si daca nu gasesti orcu sef? ce faci stai cu armura ta ca nu are nimic o faci mai tare cu+ si pv si bonusuri si pietre si o dai la schimb pe una la fel de tare da mai mare lvl

| ciusarobert a răspuns:

Nu ms

| gabytz a răspuns:

Pe metin2 factory cresti bine? big grin

| vladut31 a răspuns:

Da poti sa imi dai si mie site de la metin2 factori? raman dator.

| tudor_5677 a răspuns:

Vreau sa gasesc si eu lada Oberok