| Leaută_Alex_1998 a întrebat:

Eu m-am indragostit de o fata,a acceptat sa fie cu mine dar nu prea ii pasa ce simt eu pentru ea, de ce oare, eu am incercat ceea ce pot sa o fac sa ma iubeasca dar nu asa s-a intamplat si intr-o seara cand am iesit nu prea vb cu mine si cand am ajus fiecare la casa lui mi-a scris ca nu poate sa ma iubeasca si s-a despartit de mine am intrebat-o de ce a acceptat sa fie cu mine si nu mi-a raspuns! sad Vreau sfaturi va rog dau fondita!

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiind prea disperat nu cuceresti fete, intotdeauna isi doresc pe cine nu pot avea.
Nu ai ce sa ii mai faci o lasi in pace, daca intr-adevar simte ceva pentru tine se intoarce.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai cercel în urechea greșitălaughing

| Cristian_Cristi_1986 a răspuns:

Nu toata lumea place pe toata lumea, iar noi oamenii de obicei ignoram persoanele care se simt atrase de noi.
Deci, treci peste, nu esti singurul baiat care este refuzat de o fata si cautaa o fata care sa te merite.
Iar ea a acceptat sa fie cu tine, din curiozitate sa vada cum a-ti fi ca cuplu, iar daca a vazut ca nu va potriviti a facut un pas inteligent sa se desparta de tine ca sa nu te raneasca mai tarziu.
Bafta?

| Violleta2022 a răspuns:

Dragoste cu sila, nu se poate!
Ca sa intelegi asta, gandeste-te la o colega de clasa care iti este indiferenta ori care nu-ti place ....cum ar fiis a te intalnesti cu ea si sa-ti spuna ca te place foarte mult, ca te iuebste, sau ca vrea sa fii iubitul ei. Ei ce simti pentru ea? ceva dragoste, simpatie, fluturi in stomac?! Ma indoiesc...
Ei bine, cam acelasi lucru se intampla si cu fata din povestea ta, care nu simte nimic pentru tine, nu o atragi si nici nu te place, de aceea nu-ti raspunde, cum vrei tu, la provocari.
Da-i pace, cauta alta, una care sa vezi ca te place, care este pe aceeasi lungime de unda cu tine!