| Robert160 a întrebat:

Eu mă simt ca naiba. Nu găsesc o soluție pentru a fi mai fericit. Trebuie să ai din naștere un fel pregatit pentru viața asta de pe această lume. Ce mai faceți?

3 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Eu mă simt ca naiba. Te-ai simțit vreodată fericit? Pune videoul cu acel moment.

| slayer09 a răspuns:

Nu esti singurul. Fericirea tine de starea de spirit interioara, cu fericirea ne nastem, dar noi invatam tristetea, depresia si tot amalgamul de sentimente care te duc intr-o stare proasta. La mine ce a mers si cine m-a scos din toata treaba cu depresia, bine inca ma lupt cu ea, ca la mine a fost mai grav, a fost Dumnezeu. El m-a scos si m-a invatat ce inseamna viata asta, ce trebuie sa fac si cum sa fac, totul prin experienta. La Dumnezeu se rezuma totul. Eu doar am lucrat cu vointa si statornicia si El m-a invatat prin simturi si constiinta ce e de facut. Dumnezeu iti arata calea, tu trebuie sa pui mana la treaba.
P.S. eu sunt foarte bine, cel putin din punct de vedere spiritual, ca probleme avem cu totii big grin

| FilipSorin a răspuns:

Fericirea nu se găsește in lume ci in Dumnezeu, te sfătuiesc sa iti creezi o relație cu Dumnezeu (de prietenie) El este singurul care te va ajuta in tot, nu te va lasa si iti va oferi fericite. Cere i fericite si orice dorești iar El iti va da, El este singurul care nu te va lasa si va fi alaturi de tine mereu.