| ღMikyღ a întrebat:

Eu ma spal cu Wash and go (sper ca am scris bine). De obicei, am volum foarte intens 2-3 zile, dupa descreste cate putin...Joia trecuta m-am spalat la cap si mi l-am lasat desprins (parul) pentru ca aveam party la bamboo laughing (cu clasa) si de atunci pana acum mi s-a ingrasat (parul) destul de...rau. Eu de obicei ma spal o data la 3 saptamani pentru ca nu am probleme cu ingrasarea parului, dar cand in zilele cu volum intens il las desprins se face horrible. Intrebare: Ce coafeura sa imi fac in prima zi, ca parul meu sa aiba volum intens si in zilele urmatoare, adica sa nu stau cu el lasat pe spate (am explicat deja de ce). Putin ajutor? big grin P.S. Nu ma sfatuiti sa imi iau un balsam sau chestii de genul asta ca am ceva impotriva acestor produse, ok? happy

5 răspunsuri:
| AlexanderAdrian a răspuns:

Un par spalat la 3 saptamani e un par nespalat. Pe ce ca avem o rata jenanta de folosire a pastei de dinti mai vii si tu cu de-astea. Scuza-ma dar spala-te si tu ca oamenii normali.

| 49Days a răspuns:

:O
In primul rand scrie corect, in al doilea draguta cum dq poti sta asa? Nu te doare scalpul? laughing pe bune? 3 saptamani? Eu imi fac baie de 2 ori pe saptamana(lasand la o parte dusul)
Si acele produse fac un bine, dar ma scuzati...apa e uda

| zTonia a răspuns:

Iti recomand sa te speli mai des pe cap fiindca este muuuuuult prea rar o data la trei SAPTAMANI si chiar daca nu se vede parul iti e jegos si prafuit si te poti imbolnavi de la asta

| ღMikyღ explică:

Nu mai vorbiti daca nu aveti habar!

| ღMikyღ explică:

Eu v-am cerut coafeuri, nu pareri! Imi pare rau pentru voi daca aveti un par gras, dar parul meu are volum intens destul de mult timp si ma mandresc cu acest lucru, pentru ca ...cu cat te speli mai des pe cap cu atat parul se ingrasa mai mult. Mi se pare cea mai mare prostie ceea ce rezulta ca explodeaza prostia din voi. Nu stiti sa cititi : "Vreau coafeuri"! Analfabetilor!