| juniper a întrebat:

Eu mi-as dori un catel de Craciun, dar stau la apartament si am nevoie de tot ajutorul vostru pentru a sti cum trebuie sa am grija de el, stau la etajul 3.
Deci cum am grija de un catel intr-un apartament?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

În primul rând, trebuie să îi faci un culcuş moale unde să poată dormi noaptea liniştit, şi fără să scherlălăie, şi fi atentă să fie într-un loc cald. Trebuie să îl scoţi afară în timpul zilei, şi mai ales seara măcar 10 minute prin parc.Ai grijă să aibă destulă hrană, preferabil cumpărată, specială pentru căţeluşi, dar săîi dai şi câte ceva de la masă, pentru că mereu am crezut că e mult mai sănătos aşa, un oscior, o bucăţică de carne etc... În primele 2-3 săptămâni trebuie să îi acorzi multă atenţie, să cunoască locul şi să se obişnuiască cu noua lui stăpână, şi mai ales să îi oferi multă iubire însă fără să îl răsfeţi prea mult, la urma urmei să nu uite că e câine. Trebuie totuşi să nu îl obişnuieşti prea mult cu tine, pentru că atunci va reacţiona urât la alţi invitaţi. Deci mult succes, şi un căţel cât mai sănătos şi frumos. Sărbători fericite.

2 răspunsuri:
| anad a răspuns:

Ca de un fratior mai mic si neajutorat si care iti este ff. drag si il lasi sa faca ce vrea. Ii vei pune vas cu mancare dar tot din mana ta va manca. Desi ti-ai propus sa ii faci culcusul lui va fi tot in bratele tale si in patul tau si iti va lipsi si cateva ore cand esti la scoala sau la serviciu. Pentru probleme serioase legate de ingrijire si hranire gasesti pe google de toate fiindca depinde ce varsta are. Sper ca mosul sa fie darnic si sa ti-l aduca!

| xibalba a răspuns:

Http://www.animapro.org/voluntariat/articolabc.php Trebuie sa ai grija sa ii faci un program de dus afara, pe care sa il respecti, sa nu iti roada canapelele si alte chestii de prin casa. Cumpara o perie si o sa il perii zilnic, pentru ca ii cade parul prin casa si e neplacut. de culcus... ce pot zice, ramane la decizia ta. Eu am un pisoi de 10 ani si mereu am dormit cu el in pat si daca as avea caine cred ca tot in acelasi pat am dormi. De asemenea, cainii trebuie spalati mai des, pentru ca de afara pot lua multi microbi. Nu uita de zgarda anti-purici, iar pentru vaccinurile din primii ani de viata si alte vitamine, gasesti mai multe detalii la veterinar.